Wat zijn de voordelen van zeezout op Nieren?

Wat zijn de voordelen van zeezout op Nieren?


Uw nieren zal u dankbaar zijn voor het overschakelen naar zeezout in plaats van met behulp van conventionele keukenzout. Regelmatig zout heeft slechts vier procent van de voedingswaarden van zeezout-en koken met zeezout vereist kleinere hoeveelheden dan keukenzout. De algemene voordelen voor de gezondheid van zeezout onder meer regulering van de hartslag, de verbetering van het spijsverteringsstelsel en het stimuleren van de lever. De voordelen voor de nieren alleen zal je wel twee keer nadenken voordat het bereiken van de oude zoutvaatje.

Behandeling van nierstenen

Sea zouten worden aanbevolen voor iedereen die heeft geleden onder de ondraaglijke pijn van nierstenen. Stones vaak toegeschreven aan teveel zout in de voeding. Zoutarm voedingsmiddelen zijn nuttig bij het passeren van de bestaande stenen en in het voorkomen van toekomstige formaties. Zee zouten hebben de voorkeur omdat ze in natrium aanzienlijk lager dan keukenzout.

Het beheren van Hypertensie

Beheersing van de zoutinname helpt ook om hoge bloeddruk die nierschade kan veroorzaken te regelen; de aanhoudende spanning van hypertensie vordert de nieren. Voor iedereen die probeert om hun bloeddruk door middel van veranderingen in het dieet te beheren, zijn zeezout gecrediteerd met een gezondere smaakmaker voor voedsel dan keukenzout.

minder Additieven

Everyday keukenzout is een mengsel van chloride en natrium. Verscheidene andere ingrediënten worden gemengd in normale zout, zoals jodium, die essentieel is voor de schildklier. Maar de producenten van keukenzout chemicaliën toe te voegen ook aan de batch witter te maken en te voorkomen dat de korrels van klonteren. Deze kunstmatige elementen beïnvloeden nierfunctie, terwijl zeezout is een natuurlijk product dat niet kan worden gerepliceerd in een chemisch laboratorium.

Teveel is teveel

Amerikanen consumeren twee keer zoveel zout als nodig, die te veel stress kan leggen op de renale systeem vooral in gevallen van het vasthouden van water. Echter, volledige verwijdering van zout hard op de nieren overconsumptie vanwege de sporenelementen in alle zouten. Zeezouten aangeprezen als het leveren van de elektrolyten noodzakelijk normale nierfuncties handhaven.

Doe je huiswerk

Sommige producten zoals zeezout op de markt eigenlijk alledaagse tafel zouten. Kijk voor de zee zouten die donkerder van kleur zijn. Deze kleur komt van het verdampingsproces van het water.