Wat zijn de voordelen van Wild ginseng?

Wat zijn de voordelen van Wild ginseng?

Overzicht

Wilde Amerikaanse ginseng (Panax quinquefolius) is een geneeskrachtig kruid dat wordt gebruikt voor de wortels. Ginseng eeuwenlang gebruikt bij het behandelen van een reeks aandoeningen en medische onderzoekers hebben ontdekt dat ginseng gunstig voor het lichaam op vele manieren kan worden. Wilde Amerikaanse ginseng wortel kan een ontstekingsremmend effect te verschaffen, helpen om bloedglucose te reguleren, strijd kankercellen en het immuunsysteem te ondersteunen. De geschilde ginseng wortel wordt gegeten vers of gedroogd, beschouwd als een extract, verbruikt in een tinctuur of genomen als een vloeibaar extract.

Versterkt het immuunsysteem

Verschillende klinische studies hebben aangetoond dat de Amerikaanse ginseng verbetert cel functie in verband met het stimuleren van het immuunsysteem, helpt het lichaam te weerstaan ​​of bestrijden ziekten en infecties, zegt de Universiteit van Maryland Medical Center (UMMC). Het nemen van Amerikaanse ginseng kan ook helpen om verkoudheid en griep te bestrijden, de UMMC zegt, daarbij verwijzend naar twee studies waaruit blijkt dat mensen die een product met Amerikaanse ginseng duurde vier maanden gecontracteerd minder verkoudheden en ervaren kortere duur van symptomen van verkoudheid dan mensen die de placebo nam. Ginseng lijkt het immuunsysteem stimuleren door het verhogen van de hoeveelheid witte bloedcellen in het bloed.

Verlaagt de bloedsuikerspiegel

Amerikaanse ginseng kan gunstig zijn voor mensen met type 2 diabetes door gende bloedsuikerspiegel, zegt de UMMC. De UMMC citeert een studie waaruit blijkt dat type 2 diabetici die Amerikaanse ginseng heeft met of voor een high-suiker drinken ervaren minder van een verhoging van de bloedsuikerspiegel. Zo hebben studies ook ontdekt dat de Amerikaanse ginseng koolhydraat tolerantie bij diabetici kan stimuleren. Het netwerk wijst op een studie waarbij diabetici 'alcoholgehalte in het bloed waren 32-51 procent lager na inname van 3 gram ginseng samen met alcohol. Studies hebben ook aangetoond voordelen voor Type 2 diabetici in rekening ginseng samen met insuline volgens Wilkes University.

Remt tumor Groei

Amerikaanse ginseng heeft anti-kanker eigenschappen en kunnen tumorgroei remmen, zoals in een veelheid van medische studies. Één laboratorium studie wees uit dat de Amerikaanse ginseng getoond extreme anti-kanker effecten op colorectale kanker cellen, neemt nota van de UMMC. De ginsenosiden in ginseng kan voorkomen dat bepaalde vormen van kanker, in het bijzonder de maag kanker, door het stoppen van de groei van tumorcellen, zegt Wilkes University. De ginsenoside "Rg1" heeft oestrogeen-achtige effecten in humane borstkankercellen weergegeven, staken de groei van deze cellen. Volgens MedlinePlus, studies in China suggereren dat de Amerikaanse ginseng kunnen profiteren borstkankerpatiënten, maar meer onderzoek is nodig om deze bevindingen te bevestigen.

neurologische Voordelen

Amerikaanse ginseng biedt vele neurologische voordelen, waaronder het helpen behandelen attention deficit / hyperactivity disorder (ADHD), mentale en emotionele stress, alsmede cognitieve ziekten en aandoeningen. Een studie wees uit dat het nemen van de Amerikaanse ginseng samen met de ginkgo biloba kan helpen om de behandeling van ADHD, zegt UMMC. Een andere klinische studie bleek dat het nemen van ginseng het geheugen en cognitieve functie bij mensen met de ziekte van Alzheimer kunnen verbeteren, Wilkes University merkt. Amerikaanse ginseng ook moduleren cerebroelectrical activiteit in de hersenen en studies hebben aangetoond dat chronische ginseng gebruik bij dieren gestimuleerd verbetering verlichten van stress en vermoeidheid, maar ook in leervermogen.