Wat zijn de voordelen van Slippery Elm Tea?

Wat zijn de voordelen van Slippery Elm Tea?

De bast van de gladde iep heeft een lange geschiedenis van gebruik in Native American geneeskunde, zowel plaatselijk als intern. De Memorial Sloan Kettering Cancer Center (MSKCC) merkt op dat er geen menselijke of dierlijke studies ooit uitgevoerd op dit kruid, maar een herziening van de componenten duidt op een laag risico op toxiciteit of negatieve bijwerkingen.

Keelpijn en hoesten

Gladde iep bevat slijm, een stof die rustgevende verlichting biedt bij het vormen van een dunne film die pijn, ontsteking en irritatie verlicht. Het helpt onderdrukken de hoest reflex, merkt WholeHealthMD.com, een website gemaakt en onderhouden door artsen en andere integratieve geneeskunde experts. Deze behandeling kan ook helpen bronchitis, maar de MSKCC raadt het gebruik van het voor deze ernstige aandoening.

gastro-intestinale klachten

De voordelen van slijm te breiden tot maagdarmstoornissen door een beschermende folie op het spijsverteringskanaal, waardoor het nuttig voor maagklachten, brandend maagzuur en andere spijsverteringsproblemen. Iep stimuleert zenuwuiteinden die slijmproductie in het maagdarmkanaal, die bescherming tegen overmatige zuur te verhogen biedt. Iep bevat tannine, die irritatie en vloeiende bewegingen te controleren, waardoor het nuttig voor diarree en prikkelbare darmsyndroom.

Inflammatory Bowel Diseases

De Universiteit van Maryland Medical Center (UMMC) geeft aan dat iep antioxidanten die verschijnen om de ontsteking kenmerk van de ziekte van Crohn en colitis ulcerosa, ernstige darmstoornissen die een aantal onaangename symptomen zoals bloederige ontlasting, diarree, pijn en krampen veroorzaken verlichten.

Overwegingen voor gebruik

De MSKCC merkt op dat er geen bijwerkingen of negatieve interacties ooit gemeld bij elke medische literatuur. De UMMC legt uit dat de medische gemeenschap gelooft dat je kunt dit kruid veilig gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding, hoewel er geen wetenschappelijk bewijs bestaat om dit te bevestigen. Kinderen kunnen waarschijnlijk veilig gebruik van gladde iep aan een van de dosis voor volwassenen derde. Wilt u een thee te maken, proberen met behulp van 2 kopjes kokend water voor elke 2 eetl. poedervormig schors.

waarschuwingen

Door de bekleding effecten van het bindmiddel, kan dit kruid interfereren met de absorptie van oraal toegediende geneesmiddelen, kruiden en andere supplementen. Om deze mogelijke negatieve effect te vermijden, geen gebruik maken van gladde iep twee uur vóór of na het innemen van medicijnen.