Wat zijn de voordelen van Red Clover Tea?

Wat zijn de voordelen van Red Clover Tea?


Rode klaver is een wilde plant die kunnen worden geoogst om een ​​thee te maken. De bladeren, stengel, wortel en de bloesem van de plant zijn eetbaar, maar de bloemen worden het meest gebruikt voor de thee. Rode klaver heeft een lange geschiedenis van medicinaal gebruik en kan veilig worden geconsumeerd, hoewel de Universiteit van Maryland Medical Center merkt op dat meer op de lange termijn onderzoek nodig is. Rode klaver thee wordt meer in het algemeen gemaakt van eerder gedroogd dan verse bloemen.

Cholesterolverlagende Ability

Rode klaver is rijk aan isoflavonen, die kunnen helpen bij het verlagen van totale bloedcholesterol niveaus. Een studie over de rode klaver en cholesterol werd uitgevoerd op 40 vrouwen na de menopauze en werd gepubliceerd in een 2009 nummer van het "Journal of Obstetrie en Gynaecologische onderzoek." De onderzoekers vonden dat de consumptie van rode klaver isoflavonen dan vier maanden geleid tot een totale cholesterol te verlagen, laag -Dichtheid lipoproteïne en triglyceriden. High-density lipoproteïnen, die uw lichaam te beschermen tegen de vorming van tandplak in de slagaders, werd opgevoed met de rode klaver supplement. Omdat rode klaver heeft geen bijwerkingen, werd het beschouwd als een potentieel veilige manier om cholesterolgehalte in het bloed te verlagen.

Kunnen verbeteren Skin Health

Volgens TK Lim, auteur van "eetbare medicinale en niet-medicinale planten," rode klaver is van oudsher gebruikt om huidaandoeningen te behandelen. Een 2006 nummer van "Phytotherapy Research" omvatte een studie waarin consumeren een rode klaverextract tot hogere collageengehalte, verhoogde vochtigheid, verhoogde elasticiteit en een verhoogde huiddikte bij ratten die oestrogeen ontbering had ondergaan. De onderzoekers concludeerden dat rode klaver heilzaam bij de behandeling van de gezondheid van de huid, vooral voor degenen die het ervaren van lagere oestrogeenspiegel, zoals tijdens de menopauze zou kunnen zijn.

Consumptie en Brewing

Terwijl de rode klaver algemeen veilig voor consumptie wordt beschouwd, de Universiteit van Maryland Medical Center zegt dat het niet mag worden verbruikt voor meer dan drie tot zes maanden, omdat de isoflavonen inhoud complicaties kan veroorzaken. Rode klaver thee kan worden gemaakt door het combineren 1-2 theelepels bloemen met 8 oz kokend water. Laat de thee te steil voor een half uur voor het drinken. Het medisch centrum raadt het drinken van 2-3 kopjes per dag.

mogelijke complicaties

Hoewel er geen ernstige bijwerkingen zijn gemeld, de Universiteit van Maryland Medical Center stelt dat sommige gevallen van hoofdpijn, misselijkheid en huiduitslag hebben voorgedaan na het drinken van rode klaver thee. De thee wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven en kan de werkzaamheid van bepaalde geneesmiddelen beïnvloeden. In het bijzonder kan het effect van oestrogeen supplementen, vervangende hormoontherapie drugs en pil verhogen. Rode klaver mag de effecten van bloedverdunnende medicijnen verhogen, waardoor het risico van bloeden. Praat met uw arts voordat u rode klaver thee om uw risico op bijwerkingen te minimaliseren.