Wat zijn de voordelen van paardestaart Grass?

Wat zijn de voordelen van paardestaart Grass?

Paardestaart gras is een kruid je kunt drinken als thee, nemen in poeder of capsule vorm of verbruiken als vloeibaar extract voor zijn voordelen voor de gezondheid. Het wordt gebruikt in de traditionele geneeskunde voornamelijk voor het verwijderen van stenen uit het uitscheidingsstelsel en verbetering gezonde botten. Paardestaart heeft interacties met bepaalde medicijnen, dus contact op met uw arts voordat u het. Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, is paardestaart gras niet aanbevolen als u zwanger bent of borstvoeding bent.

Het bevordert Bone Health

Paardestaart bevat silica, een mineraal dat helpt bij het bot reparatie en het opbouwen van sterke pezen en botten door het stimuleren van de opname van calcium. Traditioneel, het is toegediend om te helpen versnellen bot genezing na fractuur of andere bot trauma. Het is ook aan te raden om de behandeling van osteoporose te helpen. In een studie gepubliceerd in "Cell Proliferation" in 2012, keek wetenschappers hoe paardestaart extract zou interageren met menselijk bot cellen in reageerbuizen. Zij vonden dat paardestaart geïnduceerde botgroei cel en gesloten kan het potentieel in menselijk bot regeneratie hebben.

Het is een diureticum

Volgens een artikel gepubliceerd in het "Journal of Ethnopharmacology" in 2007, heeft paardestaart gras van nature voorkomende diureticum eigenschappen. MedlinePlus meldt het wordt gebruikt als een natuurlijke remedie voor overtollige vochtretentie, nierstenen, blaasstenen en urineweginfecties. Zijn diureticum actie wordt traditioneel verondersteld om vaart te zetten achter de uitscheiding van nierstenen, maar wetenschappelijk bewijs te valideren de effectiviteit ervan ontbreekt.

Het verlaagt de bloedglucose Niveaus

Een studie gepubliceerd in het "Journal of Ethnopharmacology" in 2002 gekeken naar de effecten van paardestaart extract op een kleine steekproef van patiënten met type 2 diabetes. Enkele patiënten kregen een dosis van het extract oraal, terwijl anderen een placebo kregen. Wetenschappers gemeten glucoseniveaus de patiënt op het tijdstip van de toediening en daarna op verschillende tijdstippen. Zij vonden dat bloedglucosespiegels aanzienlijk werden verlaagd bij 90 minuten, twee uur en drie uur na toediening horsetail, in vergelijking met de placebo. Dit onderzoek suggereert paardestaart kan een rol spelen in het beheer van glucose niveaus kunnen spelen.

Het is beter om Take It in kleine doses

Hoewel paardenstaart heeft een aantal voordelen voor de gezondheid, het is niet veilig voor kinderen beschouwd, en het is niet te worden genomen in grote doses of regelmatig over een lange periode. Het nemen van paardestaart consequent op de lange termijn kan thiamine deficiëntie veroorzaken, en dit risico wordt nog verergerd als u regelmatig alcohol drinkt. De Universiteit van Maryland Medical Center raadt u aan om niet meer dan 300 milligram paardestaart gras drie keer per dag. Als je het maken paardestaart gras thee, brouwen niet meer dan 3 theelepels van het drie keer per dag.