Wat zijn de voordelen van Maca Root for Women?

Wat zijn de voordelen van Maca Root for Women?

Maca is een knolgewas dat oorspronkelijk werd gevonden in Peru. Volgens Maca Geest Peruaanse boeren begonnen om kennis te nemen dat het vee die graasden in gebieden waar macawortel was gevestigd hadden meer kans om sterker, gezonder en meer kans om te copuleren dan hun tegenhangers. De maca wortel is vol van de vele mineralen en gezondheidsbevorderende vitaminen en wordt gebruikt door naturopathic vaklieden aan een verscheidenheid van aandoeningen te behandelen.

General Health Benefits

Vanwege de vele gerapporteerde voordelen, wordt de macawortel beschouwd als een super voedsel. Het wordt vaak gebruikt om promoot reproductieve en seksuele gezondheid. Volgens de Raw Organic Maca website, het verhoogt ook de energie-niveaus en uithoudingsvermogen. Maca root kan ook ziekten, variërend van depressie tot kanker te behandelen. Als een adaptogeen, zal maca natuurlijke vermogen van het lichaam om stress te weerstaan ​​en te vechten ziekten door het ondersteunen van het endocriene systeem te verbeteren. Het reguleert productie van cortisol de hypothalamus klier, die ook bekend staat als het stresshormoon. Maca tonen ook de bijnieren. Fysieke en mentale stress verzenden een trekker naar de hypothalamus, vertelt aan de productie van cortisol verhogen. Omdat het lichaam niet is gemaakt om stress te weerstaan ​​dan langere tijd, een hoog niveau van cortisol in het lichaam zijn zeer schadelijk voor de gezondheid.

menopauze Voordelen

Macawortel wordt vaak gebruikt bij postmenopauzale vrouwen als een vervanging van hormoonvervangende therapie of HRT. Terwijl HRT veroorzaakt eierstokken atrofie en stimuleert de productie van hormonen, zal macawortel gewoon in evenwicht te brengen die zonder schade aan het lichaam.

onvruchtbaarheid Voordelen

Macawortel supplementen worden gebruikt door vele vrouwen tot onvruchtbaarheid te bestrijden. Hoewel er weinig statistische gegevens beschikbaar over de effectiviteit van de macawortel behandeling, Australië Good Medicine Magazine stelt dat bij ratten hebben aangetoond dat een betere vruchtbaarheid optreedt na het eten van maca.

menstruele Voordelen

Maca wordt beschouwd als een effectieve behandeling voor het verlichten menstruele symptomen. Vele menstruele symptomen zijn direct gerelateerd aan het lichaam van een vrouw die niet volledig absorberen de mineralen en vitaminen die het nodig heeft. Hormoon-balancing kwaliteiten van de macawortel en antioxiderende eigenschappen zijn in staat om deze symptomen tegen te gaan.

seksuele Voordelen

De macawortel is al lange tijd beschouwd als een gewaardeerde krachtig afrodisiacum en doeltreffende seksuele stimulans in de Peruaanse Andes zijn. Maca wordt beschouwd als de mogelijkheid om het libido van een persoon verhogen tot 180 procent heeft. Het helpt ook bij het verlichten van door stress seksuele disfunctie.