Wat zijn de voordelen van lijnzaadolie op een droge huid?

Wat zijn de voordelen van lijnzaadolie op een droge huid?


Droge huid is uitgegroeid tot een lucratief doelwit van de beauty-industrie. Elke nieuwe commerciële beschikt over een ander ingrediënt dat de ongemakkelijke aandoening kan verlichten. Echter, een droge huid te genezen bestaat dat kan ook helpen met het cholesterolgehalte --- lijnzaadolie.

Droge huid Kenmerken

Droge huid treedt op wanneer de natuurlijke oliën in de huid verdwijnt, waardoor een droge en jeukende stukje huid. Factoren zoals de zon, wind, koude medicijnen en huidaandoeningen zoals psoriasis kan de droge huid veroorzaken.

Lijnzaad Olie Beschrijving

Lijnzaad worden geoogst van vlas, Linum usitatissimum, die groeit in Canada en het noordwesten van de Verenigde Staten. De olie gewonnen uit deze zaden kan worden ingenomen in vloeibare of capsule vorm, of lokaal toegepast.

Lijnzaad Olie Properties

Lijnzaadolie en olie de omega-3-vetzuren, die bekend staan ​​om als smeermiddel huid. Lijnzaadolie wordt in vloeibare vorm of als ingrediënt in lotions.

Bestedingen

Voor de droge huid, lijnzaadolie vloeistof alleen zal volstaan, maar de lotions zo goed werkt. De voordelen van het supplement best gerealiseerd wanneer de olie wordt opgenomen en geabsorbeerd in het lichaam. Zo innemen van de olie in vloeibare of pilvorm is de enige manier om het cholesterolverlagende voordelen te behalen.