Wat zijn de voordelen van infrarood sauna?

Wat zijn de voordelen van infrarood sauna?


De sauna is gebruikt voor duizenden jaren voor de lichamelijke gezondheid en mentale welzijn te verbeteren. In de moderne tijd, de sauna heeft een paar interessante eigenaardigheden, met inbegrip van het facultatieve gebruik van infrarood verlichting als een bron van warmte.

Far Infrared Sauna

Dit type van sauna maakt gebruik van Far Infrared Rays (FIR) en in gebruik genomen in 1950, hetzelfde moment dat elektrische sauna's werden ontwikkeld. Het gebruikt een soort energie die van nature voorkomende en wordt geproduceerd door een proces genaamd "direct licht conversie." Het dringt de huid op een dieper niveau wordt aangenomen dat verbeterde eigenschappen ontgifting.

In de buurt van Lamp Infrarood Sauna

Een ander type van infrarood licht sauna, deze heeft dezelfde diepere penetratie en verbeterde ontgifting eigenschappen als de FIR. De nabije lamp infrarood sauna maakt gebruik van warmte-lampen als een direct licht en warmtebron. Het licht is vergelijkbaar met zonlicht warmt het lichaam op soortgelijke wijze.

Andere voordelen

Naast ontgifting en diepe weefselherstel, zijn infrarood sauna's ook gebruikt om verwondingen die warmte therapie, drugsverslaving, en de bloedsomloop en de ademhaling problemen vragen te behandelen. Voor therapeutische doeleinden, wordt aanbevolen dat de infrarode sauna gebruikt worden minstens twee keer per week.

waarschuwingen

Hoewel de voordelen voor de gezondheid van de FIR lijkt het ideaal te maken, kan authentieke infrarode elektromagnetische straling bevatten. Langdurige blootstelling tijd schade aan het lichaam, en de frequentie kan moeilijk adequaat te passen.