Wat zijn de voordelen van het nemen van Garlic & amp; Papaya Capsules?

Wat zijn de voordelen van het nemen van Garlic & amp; Papaya Capsules?

Capsules van knoflook en papaya bieden de meeste van de knoflook en de voordelen papaya's zonder dat de hele zaak te eten. Knoflook is een kruid van de familie ui en het verbruik is bekend dat een aantal voordelen voor de gezondheid, waaronder een antibactericidal effect verlenen. De papaya fruit, dat is inheems in Amerika, wordt vooral gebruikt voor problemen met de spijsvertering. Een voordeel van capsules is dat ze gemakkelijk te nemen en geen voorbereiding vereisen. Raadpleeg altijd uw arts voordat u probeert een nieuw supplement.

Knoflook als een Antimicrobial

Knoflook bevat allicine, een bioactieve organosulfursamenstelling. De kwestie van "Microben en Infectie" februari 1999 meldt dat allicine van knoflook vertoont antibacteriële werking tegen een aantal bacteriën, waaronder drug-resistente stammen van Escherichia coli. Dezelfde studie meldt dat allicine vertoont ook antifungale activiteit, in het bijzonder tegen Candida albicans, antiparasitaire activiteit en antivirale activiteit. De antimicrobiële activiteit van allicine voortkomt uit een chemische reactie van deze verbinding met diverse enzymen in microben, hun metabolisme verstoren.

Knoflook en een gezond hart

Consumptie van knoflook en knoflookcapsules veroorzaakt kleine hoeveelheden waterstofsulfide te produceren in het bloed. Het maart 2011 nummer van "Clinical Science 'meldt dat dit signaalmolecuul vertoont sterk hart gezondheidsbevorderende eigenschappen. Hoewel de exacte mechanismen onbekend zijn, wordt aangenomen dat dit te wijten zou kunnen zijn om een ​​anti-inflammatoire, anti-oxidant en anti-apoptotische effect. De oktober 2010 nummer van "Lipids in gezondheid en ziekte" meldt dat knoflook tabletten werden gevonden effectief in het verminderen low-density lipoprotein cholesterol bij zowel mannen als vrouwen.

Papaya Antioxidanten

Zoals gemeld in het juli 2011 nummer van "Molecules," papaya zaadextracten bleken significant antioxiderende eigenschappen. Antioxidanten helpen om schade door vrije radicalen die worden geproduceerd in het lichaam en worden ook in de omgeving te bestrijden. Schade door vrije radicalen wordt in verband gebracht met een aantal negatieve gevolgen voor de gezondheid, met inbegrip van hart-en vaatziekten en neurodegeneratieve aandoeningen.

Papaya Concern

Papaya vruchten, in het bijzonder degenen onrijpe, worden gebruikt in de volksgeneeskunde voor anticonceptie en abortus. Een knaagdier studie gemeld in het juli 2008 nummer van "Food and Chemical Toxicology" gedocumenteerd dat papaya extract heeft inderdaad een potentieel van het veroorzaken van miskramen. Daarom, zwangere vrouwen en vrouwen die proberen om zwanger te worden moet voorkomen dat aan te vullen met papaya extract.