Wat zijn de voordelen van het eten van bananen, appels en peren?

Wat zijn de voordelen van het eten van bananen, appels en peren?

Bananen, appels en peren u voorzien van energie, voedingsvezels, vitaminen en mineralen. Weinig vet, kan deze vruchten dienen als onderdeel van uw dagelijkse maaltijden of als gezonde snacks in een evenwichtige voeding plan. Het advies inwinnen van uw zorgverzekeraar of een diëtist met zorgen over uw fruitconsumptie en de voordelen die het biedt uw dieet.

energie-inhoud

Bananen, appels en peren zijn rijk aan calorierijk koolhydraten, voornamelijk in de vorm van suikers. Je lichaam extracten 4 calorieën energie per gram koolhydraten u verbruikt, en alle cellen van het lichaam kunnen koolhydraten als energiebron. De suikers in deze vruchten leveren niet alleen brandstof je cellen, maar ook mogelijk uw dieetproteïnen hun andere functies plaats van opgeroepen als energiebron, zoals het geval kan zijn tijdens suikers in het dieet zijn schaars. Omdat het grootste deel van de koolhydraten in bananen, appels en peren bestaat als suikers in plaats van zetmeel, deze voedingsstoffen vereisen weinig spijsvertering voordat je lichaam ze opneemt, zodat zij uw weefsels snel brandstof.

fiber Content

Voedingsvezels, hoewel je lichaam niet verteren, verbetert uw gastro-intestinale gezondheid door bulk-up van uw afvalproducten als ze bewegen door je darmen. De toegevoegde bulk zorgt ervoor dat uw stoelgang regelmatig, het minimaliseren van het risico op verstopping en aambeien. Voedingsvezels kan ook helpen reguleren uw bloed cholesterol en bloedsuikerspiegel. De aanbevolen inname van vezels voor volwassenen is 21 tot 25 gram per dag voor vrouwen en 30-38 gram per dag voor mannen. Bananen, appels en peren dragen significant fiber aan uw dieet, met een middelgroot stuk fruit leveren van 3,5, 5 en 7 gram respectievelijk, volgens het Amerikaanse ministerie van Landbouw National Nutrient Database.

vitaminen

Bananen, appels en peren leveren uw dieet met verschillende vitaminen. Bananen zijn een rijke bron van vitamine B-6, met 0,433 milligram in 1 middelgrote banaan. Vitamine B6 is belangrijk bij het metaboliseren van eiwitten en koolhydraten, evenals bij het synthetiseren rode bloedcellen. Het Institute of Medicine geeft de aanbevolen inname voor B-6 tussen 1,5 en 1,7 milligram voor volwassenen, wat betekent dat bananen leveren meer dan 30 procent van de RDI. Bananen, appels en peren bieden u met een bescheiden hoeveelheden vitamine C, essentieel voor de wondgenezing, het immuunsysteem gezondheid en sterke aders en slagaders. Vitamine C speelt ook een rol als een antioxidant in je cellen, helpt om je te beschermen tegen stress en verwondingen. Een medium banaan bevat 10,3 milligram vitamine C, een middelgrote appel bevat 8,4 milligram vitamine C en 1 middelgrote pear bevat 7,5 milligram. Dit is meer dan 10 procent van de aanbevolen inname van 75 milligram vitamine C van al deze vruchten voor vrouwen, en bijna 10 procent van de aanbevolen inname van 90 mg voor mannen.

mineralen

Mineralen zijn elementaire moleculen die je lichaam nodig heeft voor een goede gezondheid. Bananen bevatten veel kalium, met 422 mg of bijna 10 procent van de aanbevolen inname van 4700 milligram. Kalium is van cruciaal belang voor een goede signalering van zowel uw zenuwcellen en spiervezels. Het kalium in de sector bananen helpt ook het onderhoud van uw bloeddruk en vochtbalans. Appels en peren te dragen minder, maar nog steeds aanzienlijk, hoeveelheden van dit mineraal aan uw dieet. Daarnaast, bananen, appels en peren toe kleine hoeveelheden magnesium om u te helpen uw dagelijkse behoeften.