Wat zijn de voordelen van het eten van amandelen Daily?

Wat zijn de voordelen van het eten van amandelen Daily?

Als u uw arts of diëtist hoe u uw dieet te verbeteren vragen, zal ze waarschijnlijk adviseren waaronder enkele noten in uw dieet. Amandelen zijn een soort van nut die kunnen accentueren vele soorten voedsel, maar ook helpen uw risico op verschillende gezondheidsproblemen te verminderen, volgens de Harvard Health Publications.

Verminderde Heart Disease Risk

Doel voor minstens vier handvol-sized porties van amandelen en andere zaden, noten en peulvruchten per week, adviseert de American Heart Association. Amandelen zijn enkele van de vele noten die grote hoeveelheden mono- en meervoudig onverzadigde vetten bevatten. Deze vetten zijn nuttig in het verminderen van uw hart-en vaatziekten risico als je ze eet te vervangen verzadigde of transvetten, omdat ze bijdragen tot het verminderen "slechte" cholesterol en het verminderen van de vorming van tandplak in de slagaders. Een andere hart-gezonde perk van het eten van amandelen is dat ze bevatten ongeveer 10 tot 20 procent van je dagelijkse magnesium behoeften; te laag in magnesium kan uw bloeddruk verhogen en bij te dragen tot hartaanvallen.

Verminderd risico de ziekte van Alzheimer

Een studie uit 2005 aan de Universiteit van Illinois-Chicago bleek dat muizen met een Alzheimer-achtige ziekte hadden meer kans om beter op een geheugentest uitvoeren nadat ze aten een amandel-rijk dieet gedurende vier maanden in vergelijking met de muizen die de standaard dieet aten, volgens een "USA Today" artikel over de studie. De hoofdonderzoeker, Neelima Chauhan, beweerde dat de amandelen bevatten stoffen die veel handelen zoals geneesmiddelen die worden gebruikt voor de behandeling van patiënten met de ziekte van Alzheimer. Echter, meer onderzoek zou moeten worden gedaan op menselijke proefpersonen om een ​​duidelijker verband te vinden. Chauhan gaf ook toe dat de consumptie van amandelen kan geen mensen lijden aan de ziekte van Alzheimer geavanceerde helpen.

betere voeding

U kunt meer kans op een gezondere voeding algehele eten wanneer je onder andere amandelen in uw dieet, volgens een onderzoek uit 2007 in het "British Journal of Nutrition." In het experiment, onderzoekers bestudeerden de levensstijl van 43 mannen en 38 vrouwen gedurende zes maanden en ging naar de deelnemers te vertellen om 2 oz eten. of ¼ kopje amandelen per dag gedurende zes maanden zonder opgaaf van aanvullende instructies over het veranderen van hun eetgewoonten. De onderzoekers vonden dat deelnemers ontwikkelde zich tevens eten van meer gezonde vetten, vezels, vitamine E, plantaardige eiwitten, koper en magnesium en bezuinigen op hun inname van transvetzuren, dierlijke eiwitten, cholesterol, suikers en natrium dan voorheen. Al deze gezondheidsbevorderende bevestigende eetgewoonten kunnen helpen bij het verminderen van chronische gezondheidsproblemen, zoals hart-en vaatziekten.

Gewichtsverlies

Amandelen zijn rijk aan eiwitten en vezels, die helpen je langer verzadigd. Ze bevatten ook magnesium, een mineraal dat helpt je lichaam te reguleren de bloedsuikerspiegel. Met deze effecten gecombineerd, heb je minder kans om voedsel te hunkeren, te veel eten en gewichtstoename, volgens Dr David Katz, een Yale University School of Medicine hoogleraar "Fitness" magazine geciteerd. Echter, omdat amandelen bevatten ongeveer 9 calorieën per gram, kan je uiteindelijk het eten van te veel calorieën en het tegengaan van de voordelen als je meer dan ongeveer een dagelijkse handvol amandelen eten. Vind manieren om extra crunch en smaak toe te voegen aan uw maaltijden met amandelen in plaats van amandelen een maaltijd op zich. Bijvoorbeeld, hak amandelen en voeg ze toe aan yoghurt of slice amandelen en doe ze in een roerbak of kip salade.