Wat zijn de voordelen van het eten Rabbit Meat?

Wat zijn de voordelen van het eten Rabbit Meat?

De gedomesticeerde konijn is een zeldzame voedsel optie voor de meeste Amerikanen. Het vlees is vergelijkbaar met gevogelte en verschaft een economisch alternatief voor grotere dieren. Tijdens de Tweede Wereldoorlog, de overheid moedigde de verhoging van konijn om de last van een rood vlees tekort te verlichten. Vandaag is de tamme konijnen vaak verspreid in de Verenigde Staten zijn Nieuw-Zeeland en de Belgische hybriden of ingevoerde Chinese konijnen. Konijnenvlees is meestal beschikbaar vers of bevroren.

Bron van Nutrition

Konijnenvlees staat bekend om zijn hoge eiwitgehalte. Een 3-oz. serveren van konijnenvlees bevat 28 g eiwit, meer dan rundvlees of kip. Konijn is een geconcentreerde bron van ijzer. Een portie bevat meer dan 4 mg. Bovendien, het vlees levert uiteenlopende mineralen. De hoogste niveaus bevatten 204 mg fosfor en 292 mg kalium. De calorieën in konijnenvlees zijn laag. Een portie bevat slechts 147 calorieën.

Milieuvriendelijk

Vandaag de dag het besef dat natuurlijke hulpbronnen waardevol zich verspreidt. Het proces voor het verhogen van rundvlees legt een last op graan en watervoorziening. Een milieuvriendelijke oplossing om de middelen te verliezen aan grotere dierlijke productie is de productie van konijnenvlees. De milieu-impact van het verhogen van konijnen is laag. De periode van conceptie tot de oogst rijpheid is slechts drie maanden, en de hoeveelheid voedsel dat ze eten is minimaal in vergelijking met andere dieren. De USDA regelt het vlees. Sommige antibiotica worden gebruikt, maar de dieren onderzocht op residuen. Geen hormonen worden toegediend.

Veelzijdige Culinair Ingrediënt

Het vlees van een jong konijn is wit en teder, met een milde smaak. Een jong konijn, of een friteuse, weegt tussen de 1,5 en 3,5 pond. en is ongeveer 3 maanden oud. Koks maken gebruik van het vlees op dezelfde wijze als het vlees van jonge kippen. Konijn steaks en koteletten worden geserveerd met pasta, rijst en sauzen. Het vlees van een volwassen konijn is donkerder en stevig, met een sterkere smaak. Een volwassen konijn weegt meestal meer dan 4 pond. en is ongeveer 8 maanden oud. Het vlees van oudere konijnen vereist een langere kooktijd en wordt meestal gebruikt op een manier die vergelijkbaar is met hardere delen van het rund. Het vlees voegt eiwit eenpansgerechten, vleespastei en roerbakgerechten.

Veilig om te eten

De USDA regelt konijnenvlees met een indeling systeem vergelijkbaar met die toegepast voor de verwerking van pluimvee. De voedselveiligheid en Inspection Service inspecteert en keurt de konijnenvlees. Nadat het vlees is goedgekeurd, wordt een cijfer is toegepast op basis van de textuur en kwaliteit. De cijfers voor konijnenvlees, in aflopende volgorde van kwaliteit, zijn klasse A, klasse B en klasse C.