Wat zijn de voordelen van het eten enkelvoudige koolhydraten?

Wat zijn de voordelen van het eten enkelvoudige koolhydraten?

Begrijpen van het verschil tussen eenvoudige en complexe koolhydraten is een essentieel onderdeel vormt van een gezond dieet. In het algemeen zijn enkelvoudige koolhydraten zijn wat je wilt het grootste deel van de tijd te vermijden, omdat ze geen echte waarde. Dat betekent niet dat eenvoudige koolhydraten zijn nooit een gezonde zaak. Gematigdheid is de sleutel. Praat met uw arts over uw dieet plan en hoe enkelvoudige koolhydraten in het fit.

Simple Vs. Complex

Alle koolhydraten af ​​te breken om een ​​ding: suiker. Eenvoudige koolhydraten bevatten slechts één of twee suikermoleculen, maar complexe koolhydraten bestaan ​​uit een reeks van suikers. Voedingsmiddelen die eenvoudige koolhydraten worden vaak verwerkt, zoals snoepgoed. Complexe koolhydraten zijn natuurlijke suikers in fruit, groenten, pasta en brood.

De rol van Koolhydraten

Zowel eenvoudige als complexe koolhydraten hebben een doel: om energie te leveren. Je lichaam breekt koolhydraten voor onmiddellijke brandstof. Dit is waar eenvoudige koolhydraten hebben een aantal voordelen. The Franklin Institute beschrijft complexe koolhydraten als time-release capsules. Het duurt langer voor je lichaam om het gebruik van energie te maken in een complexe koolhydraten. Eenvoudige koolhydraten hebben minder onderdelen, zodat de afbraak snel. Als u snel brandstof nodig hebt, kun je dat van een eenvoudige carburator, maar het kan langer duren met complex.

Wanneer eenvoudige koolhydraten eten

Als je vermoeid voelt of vervallen, kan een eenvoudige koolhydraten je opfleuren tijdelijk. Het eten van suiker geeft u onmiddellijk toegang tot brandstof. Er zijn momenten waarop dat is een voordeel. Wanneer het niveau van suiker in het bloed daalt, kan je traag of zelfs ziek voelen. Het eten van een eenvoudige koolhydraten, zoals een stuk van snoep, kan uw bloedsuikerspiegel te verhogen en geven u de burst je nodig hebt. Dit is de reden waarom mensen met diabetes te voeren eenvoudige suikers met hen in het geval hun bloedsuiker keldert onverwacht.

expert Insight

Er is weinig voordeel voor enkelvoudige koolhydraten dan de snelle pick-me-up. In de regel moeten complexe koolhydraten je focus voor een evenwichtige voeding zijn. Als je nodig hebt af en toe een eenvoudige carburator, het krijgen van vruchtensappen of genieten van een theelepel honing. De directe energie enkelvoudige koolhydraten aanbieding geldt niet duren. Zodra u het verbrandt, zal vermoeidheid terugkeren. Een betere optie is om een ​​stuk fruit te eten. Dit zal energie langer dan de simpele koolhydraten in een candy bar.