Wat zijn de voordelen van Gymnema?

Volgens betere voeding, recente studies tonen aan een veelbelovende nieuwe natuurlijke behandeling voor diabetes - een kruid genaamd gymnema - verlaagt de bloedsuikerspiegel en vermindert het verlangen naar suiker. Deskundigen het erover eens reducerende suiker inname is een van de beste dingen die je voor je gezondheid kan doen.

Geschiedenis

Hoewel gymnema onlangs heeft de aandacht getrokken van gezondheidswerkers in het Westen, is het gebruikt in India voor 2000 jaar de behandeling van diabetes.

effecten

Volgens herbalprovider.com, de suiker-verlagende werking van gymnema bladeren is geleidelijk, heel anders dan de snelle effect van voorgeschreven bloedglucoseverlagende middelen.

Dosering

Een typische dosis is 200-750 mg per dag, maar gezondheidswerker aanbevelingen kunnen variëren.

voordelen

Gymnemic bladeren bevatten zuren die intestinale absorptie van glucose te verminderen, het stimuleren van de alvleesklier insuline productie te verhogen, en suiker verlangen te verminderen door het veroorzaken van suiker naar smaak, zoals gruis of schuurpapier.

Bijwerkingen

Hoewel er geen negatieve bijwerkingen zijn gemeld in studies, WebMD waarschuwt consumenten om een ​​zorgverlener te raadplegen voordat u begint met een gymnemic regime.