Wat zijn de voordelen van Ginger voor een platte buik?

Wat zijn de voordelen van Ginger voor een platte buik?

Vooral bekend als een hulpmiddel om de spijsvertering en de behandeling van ontstekingen, gember is een gunstige aanvulling op een gewicht-verlies programma gericht op het verminderen van buikvet en het verkrijgen van een platte buik. Buikvet accumuleert om diverse redenen, waaronder overeten leeftijdsgerelateerde afname hormoon, gebrek aan lichaamsbeweging en stress. De consumptie van gember, Zingiber offinale, lost elk van deze problemen. Vraag uw arts voordat u grote hoeveelheden van gember, die kunnen worden gecontra-indiceerd bij bepaalde medische aandoeningen. Het nemen van gember zonder vermindering van calorieën of het uitoefenen zal buikvet niet verminderen.

Spijsvertering

Wat zijn de voordelen van Ginger voor een platte buik?

Als hulp bij de spijsvertering, kan gember eetlust te verminderen door middel van haar regulerende effecten op de bloedsuikerspiegel en serum cholesterol. A 2006 artikel in het "British Journal of Nutrition" noemt ruwe gember als het hebben van een stabiliserend effect op de bloedsuikerspiegel, cholesterol en lipiden. Een paar plakjes verse gember gestoofd in een kopje water en verbruikt voor de maaltijd bevordert de spijsvertering. Studies zijn niet overtuigend, maar warm water lijkt te zijn de voordelen van de thee te verhogen, volgens Dr Susan Brown in haar artikel "Tien stappen naar een betere spijsvertering."

cortisol Reduction

Wat zijn de voordelen van Ginger voor een platte buik?

Volgens een artikel in de "biologische en farmaceutische Bulletin 'van 2004, gember onderdrukt cortisol productie. Dr. Len Kravitz definieert cortisol als een steroïde hormoon nodig om energie regulering en mobilisatie. Maar chronische stress kan veroorzaken cortisol levels te hoog oplopen. Vetophopingen verplaatst naar de viscerale waar hij een verhoogde bloedtoevoer die weefsels stimuleert om een ​​overmaat cortisol ontvangt. Hoge cortisol levels kan overtollig buikvet en gewichtstoename te verhogen.

Energie

Wat zijn de voordelen van Ginger voor een platte buik?

Gember behoort tot de groep van kruiden en specerijen beschouwd als stimulerende middelen, met een effect vergelijkbaar met cafeïne. Verbruiken niet meer dan 4 gram, of 2 theelepels, gember per dag, de Universiteit van Maryland Medical Center aanbeveelt. Zwangere vrouwen moeten nemen niet meer dan 1 gram per dag. Verbetering van de energie maakt het makkelijker om te oefenen en zet meer pep in je stap, die u zal helpen calorieën te verbranden en plat je buik.

Gember-Citroen-Honey Tea

Wat zijn de voordelen van Ginger voor een platte buik?

Begin uw spijsvertering branden in de ochtend met een kopje of twee van gember-citroen-honing thee. Verhit 4 kopjes water. Plaats een druif-size stuk verse, geschilde gember in de pan en breng aan de kook. Haal van het vuur en voeg het sap van een citroen en een volle eetlepel van ruwe honing. Sip tenminste twee kopjes van deze thee gedurende de dag voor de voordelen van gember bij het reguleren metabolisme, stoelgang, vermindering van cortisol en het verhogen van energie.