Wat zijn de voordelen van fosfor?

Wat zijn de voordelen van fosfor?

Wat zijn de voordelen van fosfor?

Fosfor heeft veel potentiële voordelen voor de gezondheid. Om te beginnen is het noodzakelijk om fosfor aan DNA en RNA repliceert. Zonder dergelijke processen gevoed door fosfor het leven zoals wij dat kennen zou niet mogelijk zijn. Fosfor helpt ook om sterke botten en tanden creëren in de uitscheiding van giftige stoffen uit het lichaam via de nieren, in de reproductieve gezondheid, en goede spijsvertering en energie in het lichaam. Er is ook enig bewijs dat beperkt gezonde fosforinname kan helpen om de kans op bepaalde vormen van kanker te verlichten.

Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik krijg genoeg Fosfor?

De gemiddelde persoon krijgt meer dan genoeg fosfor in hun dagelijkse voeding. Fosfor is aanwezig in veel verschillende voedingsmiddelen en bestaat in een bepaalde hoeveelheid in bijna alles wat mensen eten. Het is echter mogelijk om een ​​fosfor tekort hebben wanneer een dieet of als u gewoon niet veel te eten. Om dit te voorkomen is het een goed idee om een ​​multivitamine te nemen elke dag. Een goede multivitamine zal de fosfor bevatten, en alle anderen vitaminen en voedingsstoffen, die u elke dag nodig heeft om gezond te blijven.

Fosfor is veilig te nemen?

Fosfor alleen giftig in zeer hoge doses. Dit komt door het feit dat het gemakkelijk wordt gefilterd uit het bloed door de nieren en uitgescheiden in de urine. Het draagt ​​ook het vermelden echter dat er is echt geen zin in het nemen van grote extra doses fosfor tenzij je geadviseerd om dit te doen door een medische professional. De overmaat fosfor, terwijl het niet schadelijk, gewoon worden uitgescheiden door het lichaam. Er is geen voordeel voor het nemen van meer dan je van een eenvoudige dagelijkse multivitamine zou krijgen.