Wat zijn de voordelen van een Steam Washer & amp; Droger?

Wat zijn de voordelen van een Steam Washer & amp; Droger?

Stoom wasmachines en drogers populariteit te winnen in residentiële instellingen, kan je je afvragen of de voordelen van een stoom wasmachine en droger opwegen tegen de extra kosten die gepaard gaan met deze modellen. Neem uw levensstijl en de eisen die u op uw kleding te plaatsen in overweging bij de beslissing of een stoombad model voor u geschikt is.

Gebruik Minder Water

Een top-loading wasmachine gebruikt ongeveer 40 liter water per hoeveelheid wasgoed, volgens de Universiteit van Minnesota. Een front-loading machine maakt gebruik van tussen de 17 en 28 liter. Stoom wasmachines gebruiken minder water dan front-loading machines.

Minder energie nodig

Een stoom wasmachine vergt minder energie dan zowel een voor- of een top-loading wasmachine. Steam breidt uit in de wasmachine, zodat er minder energie nodig is om het water te verwarmen, legt Manage My Life, een Sears Brand website.

Bespaar geld op Stomerij

U kunt een stoom- droger te gebruiken om kleding die je hebt gedragen, maar wil niet te wassen vernieuwen. Toss stinkende of rimpelige kleren in de stoom droger voor een paar minuten, regisseert Manage My Life, en de stoom zal het doek ontsmetten en knock-out rimpels. Als je garderobe bevat veel dry-clean only-stoffen, kan een stoom droger snel betalen voor zichzelf in het geld en gemak.

Kleding Last Longer

Steam ringen zijn effectiever dan de traditionele ringen bij het afbreken van wasmiddelen, zodat ze de stof effectief doordringen, zegt Paul Rogers in Recordnet het artikel "The Steam Team." Stoomdrogers toelaten om kleding te vernieuwen zonder het gebruik van detergenten. Het gooien van kleding in de droger met de stoom instelling op voor een paar minuten kunt u kleding te dragen zonder ze eerst te strijken. Al deze tactiek toe te voegen aan de levensduur van uw kleding.

Aid in Allergieën

Wat stoom wasmachines hebben een Sanitize instelling, volgens My Life beheren. Deze instelling maakt gebruik van stoom om huisstofmijt te doden en elimineren van huidschilfers van huisdieren. Als iemand in uw familie lijdt aan allergieën, gebruik dan deze instelling op beddengoed en handdoeken.