Wat zijn de voordelen van een Protein Shake?

Wat zijn de voordelen van een Protein Shake?

Eiwitshakes verwijzen naar een vorm van eiwitpoeder gecombineerd met een vloeistof en vaak andere bestanddelen, vervolgens gemengd in een drankje en verbruikt na een training of als maaltijdvervanger. Traditioneel een drank voor bodybuilders, hebben eiwitshakes populair geworden met alle soorten mensen om lichaamsbeweging en voeding doelen te verbeteren. Het eiwit gewoonlijk in eiwitshakes komt vaak uit wei - dat is afgeleid van koemelk - soja en hennep. eiwit toe te voegen shakes om uw levensstijl kan een aantal voordelen bieden.

Gewichtscontrole

Gebruikt als vervanging van een maaltijd, proteïne shakes bent u in staat om je vet en calorie-inname, wat gunstig is voor gewichtsbeheersing te beheersen. Portie controle is een groot probleem voor veel mensen, en omdat veel eiwit poeders delen van calorieën, vetten, eiwitten en koolhydraten hebben gecontroleerd, het maakt uw werk gemakkelijker, zegt de Quick Weight Loss Principle website.

Bouw van de spier

Als je beweegt, of het nu gaat met weerstand opleiding of niet, spieren zijn gescheurd en moet worden herbouwd voor uw spieren te ontwikkelen en eiwit shakes zal het proces van wederopbouw te helpen, volgens Straight Health. Het drinken van eiwitshakes stelt u in staat om de hoeveelheid eiwitten die je consumeert controle, en omdat het in vloeibare vorm zal je bloed sneller in te voeren en aan de slag.

Gemak

Proberen om een ​​grote hoeveelheid hoogwaardige eiwitten door middel van vast voedsel te consumeren kan een veel voorbereiding te nemen en behoorlijk tijdrovend. Voor die situaties waar je weinig tijd kan zijn, een proteïne shake biedt de luxe van hoogwaardige ingrediënten in een handig pakket.

inname van voedingsstoffen

Een van de belangrijkste voordelen van het maken en consumeren eiwit shakes is de mogelijkheid om een ​​groot aantal andere voedingsstoffen voegen samen met het eiwit poeder. In één drankje kunt u genieten van de voordelen van eiwitten, bevroren bessen, lijnzaadolie, aloë vera gel, kokosolie, natuurlijke pindakaas, plus eventuele andere voedingsmiddelen of supplementen die u zou willen. Je zult moeten experimenteren, zodat uw toevoegingen niet de shake onsmakelijk, maar uw opties voor extra voeding zijn er in overvloed.