Wat zijn de voordelen van een Ion Cleanse?

Ion reinigt zijn gebruikt voor een aantal jaren door holistische praktijk, chiropractors en spa's om te helpen bij het ontgiften en het verwijderen van schadelijke stoffen uit je lichaam. Gesteld wordt dat een ion reinigt, de ionen aantrekken en neutraliseren de negatief geladen ionen en verwijderen via de 2000 poriƫn zich op de voetzolen. De gerapporteerde voordelen van een ionen reinigen zijn talrijk.

Immuniteit

Velen denken dat een ion reinigen helpt bij het verbeteren van de immuniteit van het lichaam door ontgifting.

Zware metalen

Dit proces wordt gemeld om te helpen bij het verwijderen van zware metalen in het lichaam door vervuiling, insecticiden, junk food en andere factoren.

Slapeloosheid

Het verwijderen van de giftige stoffen maakt het lichaam lichter voelen en verlicht stress. Vandaar dat de Ion Cleanse wordt gezegd dat problemen zoals slapeloosheid te genezen.

Nier

Bij het ouder onze nieren niet in staat om te gaan met de hoeveelheid giftige stoffen in het lichaam. Een ion reinigen kunnen de nieren en de lever om optimaal te functioneren te helpen door het verwijderen van de bijbehorende giftige stoffen en zware metalen.

Bio Field

Ion Cleanse wordt gezegd om te helpen bij het stimuleren en versterken van de bio gebied van de mensenrechten door het verbeteren van de energiestroom in de meridianen.

Zuurstof

Een Ion Cleanse verhoogt zuurstof omloop die op zijn beurt zorgt voor een betere opname van voedingsstoffen in het lichaam.