Wat zijn de voordelen van een gezonde levensstijl in School?

Wat zijn de voordelen van een gezonde levensstijl in School?

Eet slim en slim zijn! Deze en andere factoren kunnen u een meer succesvolle student te maken. Door het maken van gezonde keuzes, uw effectiviteit en efficiëntie in en uit de klas verhoogt u. Dieet, lichaamsbeweging, rust en andere factoren die invloed hebben op uw vermogen om te leren en uit te voeren, zowel intellectueel als fysiek.

Voeding

Het eten van een evenwichtige voeding geeft uw hersenen van de energie die het nodig heeft om goed te functioneren. Door het eten van kleine maaltijden op regelmatige tijdstippen, zijn er minder schommelingen in de bloedsuikerspiegel. Veel studenten, vooral op de middelbare school en universiteit niveau, eten te veel verwerkt en fastfood. Ook de meeste frisdrank en cafeïnehoudende dranken bevatten grote hoeveelheden high fructose corn syrup en andere high-calorische inhoud die zijn gecontra-indiceerd bij een gezond dieet plan.

Oefening

Oefening verhoogt de bloedtoevoer naar alle gebieden van het lichaam, met name de hersenen. Fysieke activiteit verlaagt de incidentie van stemmingsstoornissen zoals depressie en angst, waardoor meer vermogen zich te concentreren op de onderwijstaken bij de hand. Ook door het behoud van een gezonde body mass index of BMI, bent u minder vatbaar voor veel ziekten die kunnen beroven je lichaam van het energieverbruik, zoals diabetes.

Slapen

Rest is een verplicht onderdeel van een gezonde levensstijl. Een van de uitdagingen van een drukke studielast is het vinden van de tijd om het te passen allemaal in. Time management moet budgettering tijd voor voldoende slaap te nemen. Volgens de Student Health Services aan de Oregon State University, studenten rapporteren ten minste twee keer het bedrag van de slaap problemen als ieder ander. Slaapgebrek belemmert het concentratievermogen, verminderde gevoeligheid, en verhoogt stress en depressie. Zorg ervoor dat uw slaap is van voldoende lengte en kwaliteit ook. Zeven tot negen uur ononderbroken slaap worden aanbevolen.

Kies Vrienden Wijselijk

Kies een gezond sociaal stopcontact. Broederschap en kameraadschap zijn belangrijke factoren in de groei en ontwikkeling van de schoolgaande kinderen en jonge volwassenen. Helaas kan alcoholmisbruik, roken, en de illegale druggebruik overwegend in deze instelling zijn. Niet het slachtoffer te worden peer pressure, en nog belangrijker, het kiezen van je vrienden verstandig, zal onnodige problemen veroorzaakt door slechte beslissingen te verminderen.