Wat zijn de voordelen van colloïdaal zilver Generators?

Wat zijn de voordelen van colloïdaal zilver Generators?


Zilver is gebruikt voor millennium als helende agent. De Romeinen gebruikt om wonden, en tot de komst van penicilline en andere antibiotica farmaceutische werd zilvernitraat gebruikt voor de behandeling van tyfus, syfilis en tuberculose. Tegenwoordig voorstanders van colloïdaal zilver geloven dat het antibacteriële en antimicrobiële eigenschappen heeft bewezen een effectief antiseptisch. Veel producten genoemd colloïdaal zilver zijn eigenlijk ionische zilver. Het verschil ligt in de productie van elkaar en hun toepassing. Ionisch zilver is per definitie een verbinding met zilver en een ander element. Wanneer ionisch zilver de maag bereikt, gecombineerd met chlooratomen (afgeleid van het zoutzuur in de maag) een inerte zilverchloride zout geworden. Waar colloïdaal zilver wordt 50% tot 80% deeltjes en de rest zal zilverionen.

US FDA Oversight

In de Verenigde Staten, colloïdaal en ionische zilveren producten te koop variëren sterk in prijs en kwaliteit. Er is ook weinig wijdverbreide over het onderscheid tussen de twee soorten producten en veel discussie over de werkzaamheid van een over de ander. Terwijl de FDA het gebruik van colloïdaal zilver als een drug niet heeft goedgekeurd, wordt momenteel verkocht als een aanvulling. Verder heeft de FDA het gebruik van bepaalde zilverproducten ionische zilver, zoals verbanden voor wonden goedgekeurd.

Het bezitten van een colloïdaal zilver generator

Consumenten die willen ervoor zorgen dat ze niet verontreinigd colloïdaal zilver zal er goed aan doen om hun eigen colloïdaal zilver generator aan te schaffen. Een zoektocht op het internet zal een groot aantal sites met generatoren te koop of instructies over hoe je je eigen generator te bouwen opleveren. Productie van hoge kwaliteit colloïdaal zilver berust op het vermogen van de generator om een ​​constante stroom aan de hand waarvan de stroom een ​​constante waarde met regulatoren die verhogen of verlagen de spanning als de hoeveelheid zilver in het water verhoogt de weerstand te produceren. Dit zal ervoor zorgen dat de schorsing is zelfs. Er wordt een geringe verkleuring van het water met dit type proces.

Met behulp van een colloïdaal zilver generator

Colloïdaal zilver generatoren gebruiken gedestilleerd water, puur zilver en elektriciteit aan de suspensie te produceren. Sommige generatoren draaien op kleine batterijen en kan een constante spanning, maar geen constante stroom hebben. De duurdere generatoren draaien op het huis van de huidige en te gebruiken toezichthouders om een ​​constante stroom te handhaven. Bepaal de gewenste dosering en gebruik referentiematerialen om de tijdsduur te berekenen om het water te laden.

Hoe Colloïdaal zilver Works

Zilver werkt als een katalysator op het oppervlak van bacteriën oxideren en vernietigen van de cel ademhaling capaciteit. Alleen anaërobe (stikstof ademhaling) bacteriën worden gedood door het colloïdaal zilver. De vriendelijke flora in de menselijke darmen ademt zuurstof en wordt niet geschaad door colloïdaal zilver.

waarschuwingen

Het gebruik van colloïdaal zilver niet door de FDA goedgekeurd als medicijn. Sommige mensen die regelmatig doses van colloïdaal of ionische zilver producten ontwikkeld aygyria, een onomkeerbare aandoening gekenmerkt door blauwgrijze huid en orgaanschade hebben genomen.