Wat zijn de voordelen van Coconut Vinegar?

Wat zijn de voordelen van Coconut Vinegar?

Overzicht

Coconut azijn is vergelijkbaar met andere gefermenteerde azijn zoals appel cider en balsamico-azijn. Het kan ook worden gemaakt met coconut water of uit het sap, of "tuba," van de kokospalm. Coconut azijn is een nietje kruiderij in Zuidoost-Azië, met name in de Filippijnen, waar het wordt genoemd suka ng niyog, en wordt ook gebruikt in sommige regio's van India. Coconut azijn is wit en troebel met een zeer penetrante zure smaak en een hint van gist. Zoals met appelazijn, kokosnoot azijn bevat de "moeder", of de cultuur van organismen die de fermentatie veroorzaakt.

Laag op de glycemische index

Kokosnoot azijn is een voedsel is geschikt voor diabetespatiënten, aangezien het erg laag op de glycemische index, afkomstig van slechts 35 op de schaal. De glycemische index categoriseert koolhydraat-bevattende voedingsmiddelen door hoeveel ze verhogen je bloedsuikerspiegel. In een studie uit 2008, Dr. David JA Jenkins en collega's testten 210 patiënten met diabetes die ofwel een lage glycemische index dieet of een high-granen vezelrijk dieet gevolgd. De auteurs opgemerkt dat de patiënten op de lage glycemische dieet verbeteringen in de glykemische controle maatregelen en hart-en vaatziekten risicofactoren.

Rijk aan mineralen

Het sap wordt gebruikt om kokosnoot azijn te maken komt van kokospalmen gekweekt in vulkanische bodem rijk aan mineralen. Het sap bevat fosfor, kalium, ijzer, magnesium, zwavel, borium, zink, mangaan en koper. Het is vooral rijk aan kalium, met een indrukwekkende 192 milligram per eetlepel. Het Institute of Medicine geeft een lijst van bekende functies van elk mineraal in je lichaam. Kalium is van belang bij de afweging van elektrolyten, het regelen van hoge bloeddruk en metaboliseren suiker, terwijl fosfor werkt met calcium om de botten te bouwen en faciliteert het vermogen van je lichaam om andere voedingsstoffen te gebruiken. IJzer is essentieel voor de totstandbrenging van rode bloedcellen en is essentieel voor de productie van cellulaire energie. Naast het feit dat een component in de vorming van rode bloedcellen, koper is een mineraal dat uw lichaam helpen bij ijzerabsorptie. Magnesium is belangrijk voor zenuw- en spierfunctie en is essentieel in elke grote biologisch proces in je lichaam.

Bevat Aminozuren

Coconut sap bevat alle 9 essentiële aminozuren, die de bouwstenen van eiwitten zijn, maar er zijn slechts hoeveelheden methionine aanwezig te traceren. Het sap bevat ook 8 niet-essentiële aminozuren. Eiwitten zijn onderdeel van iedere levende cel in je lichaam. Het Voedingscentrum Supplement Education Centre bevat vele andere functies van aminozuren, met inbegrip van hun belang bij de vorming van hemoglobine, die zuurstof, en antilichamen, die uw immuunsysteem helpen infecties te bestrijden draagt. Sommige aminozuren een rol spelen in het herstellen weefsel, terwijl andere dienen als neurotransmitters, verzenden berichten binnen de hersenen, en sommige zijn zelfs gebruikt in ontgifting en metabolische functies.