Wat zijn de voordelen van Cinnamon Apple Tea?

Wat zijn de voordelen van Cinnamon Apple Tea?

Overzicht

De seizoensgebonden geur van kaneel is afkomstig uit de bast van de bomen gevonden voor de zuidoostelijke kust van India op het eiland Sri Lanka. Kaneel was een schaars goed in West-Azië, Europa en Afrika, werd het kruid verkocht tegen prijzen die bijgedragen tot het creëren veel welvarende landen. Hoewel kaneel oorspronkelijk werd gewaardeerd als een culinaire additief, de voordelen ervan zijn verdergaande. Probeer koken een paar vel, pitloze appels, het aftappen van de thee en het toevoegen van een snufje kaneel te maaien al dat het kruid te bieden heeft.

Blood Sugar en Cholesterol Stabilizer

Kaneel is gevonden om te helpen de regulering van bloedsuiker en cholesterol te verlagen. Een studie van de NWFP Agricultural University in Pakistan bleek dat 1 tot 6 gram kaneel genomen verminderde dagelijks bloedsuikerspiegel, triglyceriden en cholesterol bij patiënten met type 2 diabetes. De toevoeging van kaneel tot appelthee vergroot inherent rol van het fruit bij het metaboliseren van cholesterol door middel van een extra boost van mangaan.

Vitamine B6

Appels helpen dragen en de hoeveelheid zuurstof die nodig is door lichaamssystemen verhogen door het in water oplosbare vitamine B-6 ze bevatten. Volgens het Bureau van voedingssupplementen, vitamine B-6 speelt ook een belangrijke rol in het immuunsysteem door te helpen bij lymfoïde organen die de witte bloedcellen te handhaven. De Universiteit van Arizona vonden dat kaneel de rol van B-6 kan verbeteren door antioxidant ondersteunen beschadigde menselijke epitheelcellen.

vezeldrager

Samen met het helpen om constipatie, aambeien en diverticulosis voorkomen, de voedingsvezels in appels en kaneel kan helpen beschermen tegen darmkanker. Colorado State University zegt dat dit is een afspiegeling is van het vermogen van vezels om de verwijdering van afval te versnellen, waardoor minder blootstelling aan giftige stoffen in het spijsverteringsstelsel. De Amerikaanse National Library of Medicine gevonden kaneel extracten om een ​​chemo-preventief voor darmkanker te wijten zijn aan het vermogen van de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.