Wat zijn de voordelen van Bitter Melon Tea?

Wat zijn de voordelen van Bitter Melon Tea?

Overzicht

Bittere meloen, ook wel aangeduid als bittere pompoen, is wetenschappelijk genoemd Sopropo; Het is een deel van de squash familie. Tijdens de oogst bittere meloen fruit is groen of geel van kleur, maar als het rijpt het blijkt geel-oranje van kleur. Bittere meloen thee wordt geproduceerd met behulp van de bladeren, vezelig zaden en vruchten van de bittere meloen plant. Bittere meloen thee wordt vaak gebruikt om de normale glucose oxidatie bij mensen met diabetes te handhaven. Zoals met alle kruidenmiddelen, moet bittere meloen thee niet worden gebruikt als vervanging voor professioneel medisch advies.

Lagere niveaus van schadelijke bloedvetten

De bittere meloen fruit is effectief gebleken in het verlagen van triglyceriden en low-density lipoproteïne niveaus en een aanzienlijke verhoging van high-density lipoproteïne niveaus te zijn, volgens onderzoek uitgevoerd door het Department of Biological Sciences aan de Universiteit van Botswana.

antioxidant Voordelen

Bittere meloen thee bevat flavonoïden, vitamines en antioxidanten die het lichaam beschermen tegen schade door vrije radicalen ziekteverwekkende dat gezonde cellulaire productie vernietigt. Volgens de Human Nutrition Research Center on Aging op Tufts University, fytochemicaliën, carotenoïden en flavonoïden te verminderen oxidatieve stress in het lichaam.

Verlaag kankercellen

Volgens studies uitgevoerd door onderzoeker Ratna B. Ray, Ph.D., hoogleraar bij de afdeling Pathologie van Saint Louis University, kan bittere meloen extract kanker celgroei bij borstkankerpatiënten te remmen. In een artikel in het tijdschrift Cancer Research Dr Ray zegt: "Onze resultaten suggereren dat bittere meloen extract moduleert verschillende signaaloverdracht, die borstkanker celdood induceert."