Wat zijn de voordelen van Apple Cider Vinegar om de systeem te reinigen?

Wat zijn de voordelen van Apple Cider Vinegar om de systeem te reinigen?

Apple cider azijn is een veel voorkomend ingrediënt in een gevarieerde lijst van huis remedie recepten, van kwallen steken en indigestie aan gewichtsverlies en gezondheid van de huid. Terwijl voorstanders van het troebele, amberkleurige vloeistof krijgen over een scala aan voordelen voor de gezondheid, de Mayo Clinic waarschuwt dat enkele voordelen voor de gezondheid zijn grondig getest in peer-reviewed wetenschappelijke testen.

Anti-Microbiële Voordelen

Appelazijn is een traditioneel middel dat een aanzienlijke hoeveelheid antimicrobiële verbindingen en eigenschappen kunnen volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Terwijl hoge doseringen een negatieve invloed zouden kunnen hebben met een aantal diureticum en insuline medicijnen, UMMC suggereert dat een mengsel van 2 theelepels. appelazijn verdund in 1 kopje warm water gedronken gedurende de dag is veilig voor de meeste mensen. Algemeen toegeschreven aan de vermindering van lichamelijke bacteriën, schimmels en potozoans, antimicrobiële verbindingen zoals die gevonden in appelazijn zijn microbicide en kan een desinfecterende werking van microben elimineert effectief in het lichaam.

alkaliniteit

Terwijl over het algemeen beschouwd als een zure drank vanwege de sterke smaak en vurige consistentie, is appelazijn vaak voorgeschreven als een alkalische behandeling door natuurgenezers en alternatieve artsen. De gunstige alkalische eigenschappen van appelazijn werden voor het eerst gedocumenteerd in 400 voor Christus door de Griekse arts en de 'vader' van de moderne geneeskunde Hippocrates. Het recept meestal toegediend aan zijn patiënten in een onverdunde drank 1 kop appelazijn gemengd met 1/2 kopje honing gedronken gedurende een periode van dagen. Hoewel er geen wetenschappelijke studies hebben sindsdien uitgevoerd op de voordelen van dit mengsel, kan het voordelen van meer alkaliteit en een evenwichtige interne pH aanbieden wanneer gladjes verloopt over een periode van dagen.

Huid en Scalp Cleanse

In aanvulling op de voordelen van het intern reinigen met appelazijn, kan actuele toepassingen ook helpen bepaalde huid en hoofdhuid. Volgens het Vinegar Institute, onverdunde appelazijn zachtjes gewreven op de huid kan helpen verlichten van de schade veroorzaakt door zonnebrand. In hun boek "The Herbal Drugstore," Linda B. White en Steven Foster voorschrijven van een anti-schimmel scalp spoeling met 2 kopjes appelazijn met geselecteerde kruiden te helpen verlichten van de gevolgen van de roos als gevolg van de Pityrosporum ovale gist of bacteriën. Naast de voordelen als interne reinigingsmiddel, appelazijn biedt een natuurlijke fungicide en kiem killer voor externe gebieden van het lichaam dat de steun van een actueel reinigen nodig.