Wat zijn de voordelen van antihistaminica?

Wat zijn de voordelen van antihistaminica?

Antihistaminica zijn geneesmiddelen die het lichaam beperken van de productie van histamine. Histamine is de chemische stof in het lichaam die wordt vrijgegeven wanneer iemand heeft een allergische reactie. Verhoogde histamine in het lichaam veroorzaken voorkomende allergische reactie symptomen zoals netelroos, jeukende keel, waterige ogen en verstopte neus, volgens de MayoClinic.com. Volgens FamilyDoctor.org, zijn antihistaminica gescheiden in twee categorieën: de eerste en tweede generatie. Beide typen antihistaminica effectief zijn op het verbieden van histamine beschouwd. Alle geneesmiddelen moeten worden genomen terwijl onder de zorg van een arts.

Allergy Relief

De meest voorkomende voordeel van het gebruik van antihistaminica is verlichting van de allergie, volgens de American Academy of Otolaryngology. Antihistaminica verlichting geven van een loopneus, niezen en geïrriteerde ogen door het remmen van histamine. Antihistaminica worden gebruikt in mondelinge en neusspray vormen van seizoensgebonden en huishoudelijke allergieën zoals schimmels, pollen en huidschilfers van huisdieren te behandelen.

Cold Relief

Veel OTC-medicijnen bevatten antihistaminica vanwege hun vermogen om slijm en vochtophoping te verminderen, volgens de American Academy of Otolaryngology. Verkoudheid gewoonlijk gecombineerd met een antihistaminicum een ​​decongestivum, hoest onderdrukt of pijnstiller om de symptomen van verkoudheid. Antihistaminica vermogen om vloeistof in het hoofd te verminderen helpt de ontwikkeling van sinus en oor infecties. Wanneer een persoon ontwikkelt een verkoudheid, is het gebruikelijk overmatige slijm komen te zitten in de oren of sinus holte. De opgesloten vloeistof kan leiden tot een infectie. Antihistaminica helpen om te voorkomen dat infecties uit ontwikkelingslanden.

Topical Skin Relief

Topical antihistaminica worden gebruikt om irritatie en jeuk huid te verlichten, volgens Drugs.com. Topical antihistaminica worden gebruikt om insectenbeten, netelroos en andere aandoeningen die ontsteking van de huid te produceren behandelen. Het helpt om de jeuk en ontsteking van de huid te verlichten. Topical antihistaminica komen in een crème vorm en worden rechtstreeks op het gebied van irritatie.

Slaapmiddel

De MayoClinic.com dat antihistaminica kan worden gebruikt als slaapmiddel. Eerste generatie antihistaminica zijn bekend voor het veroorzaken van ernstige slaperigheid, volgens FamilyDoctor.org. Eerste generatie antihistaminica onderdrukken het centrale zenuwstelsel, waardoor aangegeven slaperigheid. Antihistaminica kunnen helpen een persoon in slaap vallen voor een paar dagen, maar het effect kan slijten met voortdurende behandeling. Iemand die heeft moeite met slapen met haar arts moeten praten. Met behulp van antihistaminica om in slaap te vallen, mogen teken van een andere aandoening. Gebruik geen medicatie niet nemen zonder toezicht van een arts.