Wat zijn de voordelen van Alfalfa Tea?

Wat zijn de voordelen van Alfalfa Tea?

Alfalfa (Medicago sativa) is een kruid geteeld voornamelijk als voer voor koeien en andere dieren, maar het heeft ook het traditionele gebruik als geneesmiddel. In tegenstelling tot veel andere kruiden, alle plant wordt gebruikt als medicijn, maar de koffie wordt meestal alleen gemaakt met zaden of gedroogde bladeren. De toepassingen voor alfalfa thee voor de behandeling van ziekte en gezondheid ten goede komen in de eerste plaats blijven in het rijk van de volksgeneeskunde, maar alfalfa bladeren bevatten veel heilzame bestanddelen die kunnen helpen bij de genezing en bevordering van de gezondheid. Alfalfa thee wordt beschouwd als relatief veilig, maar raadpleeg uw arts voordat u als u op medicatie, zwanger zijn of lijden aan een chronische ziekte.

traditionele toepassingen

Alfalfa thee heeft een lange geschiedenis als een hulpmiddel gezondheid, hoewel het medicinaal gebruik is beperkt in vergelijking met veel andere kruiden. Traditionele Chinese geneeskunde, bijvoorbeeld, gebruikt de thee om de eetlust en verlichten zweren, alsook andere behandeling spijsverteringsstoornissen en nierproblemen. De traditionele geneeskunde in India - ook bekend als Ayurveda - maakt gebruik van alfalfa blad thee om het vasthouden van water te verlichten en de behandeling van artritis en zweren. Colonial Amerikanen gebruikt de plant om te helpen bij de bestrijding scheurbuik en als een behandeling voor menstruatiestoornissen, artritis en urine-problemen.

modern Onderzoek

Studies over alfalfa thee hebben aangetoond gemengde resultaten. Bijvoorbeeld, volgens MedlinePlus is er onvoldoende bewijs alfalfa is een levensvatbare behandeling voor de traditionele toepassingen, evenals voor de behandeling van prostaatkanker problemen, astma en diabetes. Kleinere studies hebben aangetoond dat luzernezaden de hoeveelheid cholesterol in het lichaam die met hoge cholesterol te verminderen, maar meer onderzoek nodig. Een studie gepubliceerd in 2012 door het Instituut voor Bodemkunde en plantenteelt in Polen echter gesuggereerd dat preklinisch onderzoek blijkt dat alfalfa extract verrijkt met vitamine C ondersteunt het menselijk lichaam in de strijd tegen ondervoeding, ischemische ziekten en verschillende aandoeningen van het spijsverteringskanaal, evenals de ondersteuning van en het verbeteren van de immuniteit. Ischemische ziekten beperken bloedtoevoer naar verschillende organen.

thee Voorbereiding

Thee uit alfalfa bladeren wordt gemaakt door steeping 1 theelepel van alfalfa bladeren in 2 kopjes kokend water gedurende ongeveer 10 minuten, volgens de auteurs van "The Dictionary of gezond voedsel." De thee is saai, dus het toevoegen van aroma's kan de smaak te verbeteren. Maar het toevoegen van een ander kruid, zoals munt, kan de geneeskrachtige eigenschappen veranderen. Om thee te maken uit de zaden, plaats 1 theelepel niet geschoten zaden in 2 kopjes kokend water en steile gedurende enkele minuten.

Bezorgdheid over de veiligheid

Afalfa thee gemaakt van bladeren is waarschijnlijk veilig, maar thee van de zaden kan schadelijk zijn indien gedurende een lange tijd. Raadpleeg uw arts voordat u alfalfa thee als u een auto-immuunziekte, zwanger bent of borstvoeding geeft, hebben een niertransplantatie gehad, hebben een hormoongevoelige aandoening of diabetes hebben. Do alfalfa thee niet als u bloedverdunners, zoals producten die warfarine. Praat met uw arts over het nemen van alfalfa thee als u andere medicijnen of supplementen.