Wat zijn de twee belangrijkste onderdelen van de fysieke fitheid programma's?

Wat zijn de twee belangrijkste onderdelen van de fysieke fitheid programma's?

Een fitness-programma kan u helpen calorieën te verbranden, de controle van uw lichaamsgewicht, worden fysiek sterker, stress en het verbeteren van uw cardiovasculaire en bloedsomloop. Om volledig te krijgen van de beloningen uit te werken, het American College of Sports Medicine adviseert een uitgebreide fitness-programma dat zowel krachttraining en cardiovasculaire activiteit omvat.

Til het IJzeren

Krachttraining houdt werken je spieren tegen een soort van weerstand, zoals gewicht machines, halters, dumbbells, weerstand banden of zelfs je eigen lichaamsgewicht, zoals je zou doen in een pushup. De voordelen zijn het opbouwen van spiermassa, het stimuleren van uw stofwisseling, het versterken van uw botten en het helpen van tal van medische aandoeningen af ​​te weren. ACSM beveelt 2-3 full-body sterkte-trainingen per week. De weerstand niveau gebruikt moet u toestaan ​​om ten minste acht herhalingen, maar niet meer dan 12 met de juiste formulier in te vullen. Voer 2-4 sets per spiergroep.

Run Like the Wind

Activiteiten zoals hardlopen, fietsen, touwtje springen of stevig wandelen zijn cardiovasculaire of aërobe oefening; het punt is te verheffen uw hartslag en lichaamstemperatuur door het bewegen van je lichaam. Het verbranden van calorieën en het vergroten van het uithoudingsvermogen zijn twee belangrijke voordelen, maar cardio-oefening kan u ook helpen om stress en angst te verlichten en u helpen beter slapen 's nachts. ACSM beveelt gezonde volwassenen deel te nemen aan ten minste 150 minuten matig tempo cardio per week.