Wat zijn de symptomen van invloed oor wax?

Cerumen is de naam die artsen gebruiken voor oorsmeer. Klierafscheidingen in het oor voorkomen dat vuil en insecten beschadiging van het oor door het vangen van vreemd materiaal. Wanneer het mengt met de cellen van de uitwendige gehoorgang, creëert oorsmeer. Individuen produceren verschillende hoeveelheden oorsmeer. Soms is er een grote hoeveelheid geproduceerd, of oneigenlijk reinigingstechniek duwt het terug in het oor. Wanneer dit gebeurt, heeft het individu symptomen van geïmpacteerd oorsmeer. Het oplossen van het probleem moeilijk als je eenmaal weet dat het het probleem.

Identificatie

Veel van de symptomen van oorsmeer impactie zijn hetzelfde als andere types van ziekten van het oor. Het verschil is dat vaak u of de dokter met behulp van een speciale lamp voor het oor, kan de invloed zien was. Wanneer geconfronteerd met de lijst van symptomen, het is altijd het beste om eerst te controleren met de arts er zeker van dat zijn geïmpacteerd oorsmeer en niet iets meer serieus.

Oorpijn

Als u vindt dat u of uw kind heeft een pijn in het oor, kan het een indicatie van een aantal andere aandoeningen die variëren van een oorontsteking, een tandheelkundige aandoening, of zelfs bepaalde ziekten van de keel of bovenste spijsverteringskanaal zijn. Meestal, dit symptoom komt van een oorontsteking. Soms beïnvloed oorsmeer is moeilijk en veroorzaakt pijn in het oor.

Gehoorverlies

Net als een oordopje, oorsmeer opbouw zorgt er ook voor degenen die het aan een aantal gehoor te verliezen. Aangezien het blokkeert de opening aan het oor, vaak mensen met geïmpacteerd oorsmeer horen slechts een deel van het gesprek of horen in gedempte tinten. Als er genoeg oorsmeer in het kanaal ingediend, blokkeert alle geluiden van het bereiken van het trommelvlies en het individu met geïmpacteerd oorsmeer heeft volledige gehoorverlies. Normaal gesproken is er actie ondernomen op het probleem lang voordat dit gebeurt.

Duizeligheid

De buis in het middenoor controleert uw saldo. Als u een probleem met geïmpacteerd oorsmeer hebben, het vaak creëert ook een probleem met uw saldo. Dit is omdat het een druk in het buitenste kanaal creëert.

rinkelen

Beïnvloed oorsmeer heeft ook een symptoom van tinnitis, geluiden vormen in het hoofd met geen externe oorzaak. Omdat de geluiden van buitenaf vaak worden geblokkeerd, het brein vult de lege plekken met een eigen merk van de geluiden. Zodra u de oorsmeer build-up te verwijderen, normaal gesproken de geluiden verdwijnen.

ear Sensations

Mensen met een geïmpacteerd oorsmeer er rekening mee dat ze het gevoel dat er iets in hun oor. Soms, als het gevoel van volheid in de gehoorgang begeleidt andere symptomen, is het gemakkelijk om geïmpacteerd oorsmeer diagnosticeren.

hoesten

Beïnvloed oorsmeer zet een beetje kriebel in je keel, vergelijkbaar met een infuus van slijm in de keel. Dit gebeurt omdat de wand van de gehoorgang raakt en stimuleert dezelfde zenuwen die ook gevoel in het gebied van de keel. Normaal gesproken, als mensen voelen dat hun keel kietelen, ze hebben de drang om te hoesten. De hoest veroorzaakt door geïmpacteerd oorsmeer is droog en onproductief.