Wat zijn de smaken van Optifast Powder?

De reis naar gewichtsverlies is een lange en moeilijke weg. Voor velen is overeten zo ingebakken in het dagelijks leven dat het onmogelijk is om de gewoonte afkomt. Optifast is een maaltijd-vervangend programma om gewicht te verliezen of op gewicht blijven. Zich baserend op maaltijdvervanger bars, shakes en soepen, Optifast biedt verschillende opties en smaken voor die worstelen met gewichtsverlies.

Doel

Optifast is een gewichtsverlies programma dat zich richt op de voedingswaarde volledige maaltijd-vervangende formules die enkele of al uw maaltijden te vervangen. Elk deel van Optifast poeder wordt individueel verpakt, waardoor controle over de porties en het elimineren van de mogelijkheid voor verwennerij. Voorbereiding vereist het mengen van de poeders calorieloze vloeistoffen. Optifast beweert te vertrouwen op de kracht van de "stimuli vernauwing." In essentie betekent dit dat als je dezelfde texturen en smaken continu consumeren, je uiteindelijk verliest het overweldigende verlangen om te eten. Optifast gebruikt deze theorie te breken mensen van hun gewoonten te veel te eten.

Optifast 800 Powder

Met vijf porties, Optifast 800 Poeders bieden 100 procent van de dagelijkse waarde voor 24 belangrijke vitaminen en mineralen. Elk pakket poeder bevat 160 calorieën, 14 gram eiwit, 20 g koolhydraten, 3 gram vet en 230 milligram natrium. De Optifast 800 Poeders zijn verkrijgbaar in drie smaken: chocolade, vanille en aardbei. Meng het poeder met een noncaloric drank, zoals water, en te drinken.

Optifast HP Powder

Optifast HP poeders zijn vergelijkbaar met de 800 poeders, omdat ze allebei zijn bedoeld om een ​​maaltijdvervangende product. De HP Poeders zijn bedoeld voor gebruik door patiënten voor en na gewichtsverlies chirurgie. De Optifast HP formule 200 calorieën, 26 gram proteïne, 10 gram koolhydraten, 6 gram vet en 480 milligram natrium. Deze poeders bevatten ook minder dan 1 gram lactose, waardoor ze ideaal zijn voor lactose-gevoelige consumenten. De Optifast HP Poeders zijn er in twee smaken: chocolade en vanille.

Optifast 800 Soup Poeder

Optifast biedt ook soep poeders, voor mensen die een warme maaltijd-vervanger optie de voorkeur. Voeg een pakje soep poeder om warm water en roer te ontbinden. Of u kunt een pakje poeder toe te voegen aan koud water, roer het grondig en verwarm het op het fornuis of in de magnetron totdat het is warm. Optifast 800 soeppakketten bevatten 160 calorieën, 14 gram eiwit, 19 g koolhydraten, 3 gram vet en 600 milligram natrium. Twee soep smaken zijn verkrijgbaar: tomaat en kip.

overwegingen

Naast dagelijkse aanbevelingen van Optifast producten, is het belangrijk om minstens 2 liter water per dag drinken. Als u uw programma van het gewichtsverlies te beginnen, voeg langzaam licht oefening om je routine. Voor aanvang van de Optifast of een gewicht-verlies programma, is het belangrijk om met uw arts over eventuele gezondheidsproblemen te spreken.