Wat zijn de oorzaken van spastische darm Pain?

Wat zijn de oorzaken van spastische darm Pain?

Spastisch colon, nu bekend als het prikkelbare darm syndroom, treft 58 miljoen Amerikanen en is een van de meest voorkomende klachten ondervonden door artsen, volgens de Washington University School of Medicine Section van Colon-Rectale Surgery. Pijn wordt beschouwd als een van de kardinale symptomen van een spastische darm. De aandoening leidt tot drie verschillende soorten pijn, elk met een eigen iets andere reeks oorzaken.

Buikpijn

Abdominale pijn als gevolg van spastische darm wordt meestal omschreven als krampachtige en episodische of dof en pijn, of soms beide. Krampachtige pijn wordt veroorzaakt door samentrekking van de spieren die de darm bekleden. Bij mensen met een spastische darm, kan de spieren sterker krimpen dan normaal, of ze kunnen contracteren als ze niet zou moeten. Ofwel scenario resulteert in pijn. Doffe, zeurende pijn wordt veroorzaakt door uitzetting van de dikke darm door geaccumuleerde kruk en opgesloten gassen. Beide soorten pijn lijkt algemeen ontstaan ​​in de buik, plaats bepaald van het colon. Dit komt doordat pijnsignalen van het colon voer het ruggenmerg op verschillende niveaus op dezelfde locaties die pijnsignalen van de huid en spieren van de buik ook stijgen. De hersenen derhalve attributen colon pijn delen van het abdomen diffunderen.

rectale Pijn

Patiënten met een spastische darm hebben vaak last van rectale pijn, hoewel ze te beschaamd om toe te geven kan zijn. Rectale pijn als gevolg van spastische darm heeft twee fundamentele oorzaken: uitzetting en mechanische irritatie. De endeldarm werkt als een reservoir voor de ontlasting, maar het is niet bedoeld voor langdurige opslag. In normale mensen, zwelling veroorzaakt een stoelgang. Bij mensen met spastische colon, kan de stoelgang niet optreden, maar de drang om een ​​stoelgang erger, tot het punt van pijn. Bovendien, het weefsel van het rectum is dunner dan die van het colon, waardoor mechanische irritatie wanneer dat weefsel zich bevindt in langdurig contact met harde, droge ontlasting. Irritatie kan beginnen als een gevoel van jeuk of droogte die zich ontwikkelt tot brandende of stekende pijn.

Anal Pain

Anale pijn als gevolg van spastische colon resultaten uit rekken en soms zelfs scheuren van de gespierde ring van de anale spincter en slijtage van het omringende weefsel door ontlasting of toiletpapier. Bij patiënten met diarree door spastische colon, uitrekken of scheuren kan geen probleem zijn, maar chemische irritatie door natte diarree vocht en mechanische trauma door vegen meestal. Bovendien zijn de meeste complicaties spastische colon zoals de rectale prolaps, anale fissuren en aambeien ook bij het niveau van de anus, waar zij hun eigen set van pijn en problemen.