Wat zijn de oorzaken van slokdarmkanker spasmen Na Lap Band Surgery?

Wat zijn de oorzaken van slokdarmkanker spasmen Na Lap Band Surgery?


De lap-band is een populair chirurgisch implantaat gebruikt voor de behandeling van obesitas. Een verstelbare ring omsluit de maag net onder het middenrif en vermindert de hoeveelheid voedsel die een persoon kan eten voordat vol gevoel. Na de operatie, sommige patiënten lijden slokdarm spasmen, die onwillekeurige spiersamentrekkingen van de slokdarm die kunnen leiden tot ernstige pijn en verstoren de beweging van voedsel naar de maag zijn. De oorzaak is niet bekend, maar er zijn bepaalde triggers patiënten kunnen werken te vermijden.

Definitie

Slokdarm spasmen kan variëren van oncomfortabele druk om extreme pijn die door de gehele borst en rug uitstraalt. Deze spasmen vallen in twee categorieën: diffuse slokdarm spasmen (DES), onregelmatige contracties van de slokdarm waar voedsel kan stoppen van het bereiken van de maag, en notenkraker spasmen, die pijnlijk en uiterst krachtige versies van de normale gladde, gecoördineerde spierbewegingen van slikken zijn. Spasmen ernstig genoeg om een ​​persoon te eten te voorkomen of te drinken van voldoende kan gevaarlijk zijn als ze kunnen leiden tot ondervoeding of uitdroging.

Oorzaken

De exacte oorzaak van deze spasmen is niet bekend, maar ze kunnen worden gekoppeld aan een verstoring van de zenuwen die het slikken te beheersen. Waarom sommige lap-band patiënten ervaren krampen en anderen niet is een mysterie, maar er zijn een aantal identificeerbare factoren die kunnen bijdragen aan hen.

Bijdragende factoren

Irritatie van de maag of slokdarm lijkt de belangrijkste trigger voor oesofageale spasmen zijn. Deze irritatie kan worden van een fysieke schokken, zoals het eten van zeer warme of zeer koude gerechten, of van de druk op de slokdarm of het middenrif. Eten zelfs iets meer dan de maag houdt comfortabel kan leiden tot een zodanige druk op het membraan spasmen cue. Voedsel dat niet voldoende is gekauwd kunnen te groot om te passen door de kleine opening van de lap-band.

Wanneer dit voedsel wordt betrapt, veroorzaakt extreme ongemak en oprispingen, dat is wanneer de spieren werken om te duwen het voedsel back-up van de slokdarm in een motie vergelijkbaar met braken. Sommige groenten en fruit, zoals druiven, tomaten, perziken of appels kunnen verstoppingen veroorzaken, en dus overvulling en oprispingen, omdat hun huid niet voldoende kan worden afgebroken door te kauwen. Een lap-band die is ingesteld met een opening te kleine toename van de frequentie van obstakels en zal vast voedsel veroorzaken tegen het lijf tegen het middenrif als hij zou in overeten.

Chemische irritatie door zuur-rijke voedingsmiddelen of zure reflux kan ook leiden tot krampen. Voedingsmiddelen zoals citrusvruchten en tomaten kan zuur genoeg om de maag of de slokdarm irriteren zijn. Angst opwekken waardoor de maag te veel zuur, en gastro-oesofageale refluxziekte (GERD), wanneer maagzuur en / of gal regelmatig terugstroming van de maag in de slokdarm, zowel verhogen risico van een kramp te produceren.

Behandeling

Oesofageale spasmen kan worden verzacht door veel van de behandelingen voor GERD, met inbegrip van maagzuurremmers en voeding modificatie. Pepermuntolie en gecontroleerde ademhaling technieken zijn bekend om te helpen glad de spiercontracties. In ernstige gevallen kunnen de artsen medicijnen of Botox injecties voorschrijven om de zenuwen die krampen veroorzaken verlammen. Chirurgie wordt alleen gebruikt in extreme gevallen.

het voorkomen

Alles wat de slokdarm kan irriteren of maag kan een trigger bij mensen die lijden oesofageale spasmen zijn. De beste manier voor lap-band patiënten om ze te vermijden is om zorgvuldig volgen hun chirurg & rsquo; s of diëtist & rsquo; s richtlijnen voor voedsel, met inbegrip van het eten langzaam, kauwen voedsel goed, en het meten van portiegroottes. Het vermijden van zeer warme of zeer koude gerechten en zeer zure voedingsmiddelen evenals peeling skins van groenten en fruit kan ook helpen maag reacties te minimaliseren.