Wat zijn de oorzaken van Peyronie & # 039; s Disease?

ziekte van Peyronie wezen neer op een bocht in de penis als het rechtop. De bocht is ingegeven door een laag van fibreus littekenweefsel (plaque) die zich ontwikkelt onder de huid op de zowel de boven- of onderzijde van de penis. ziekte van Peyronie gaat vaak weg zonder behandeling, maar kan leiden tot pijnlijke erecties, een afnemende omvang van de erectie en probleem om en behouden van een erectie. Er zijn veel oorzaken van de ziekte.

Letsel

Trauma of ruwe seks kan leiden tot de ziekte van Peyronie. Kleine scheurtjes in het onderliggende weefsel van de penis tot interne bloeden. Als de penis geneest, creëert het littekenweefsel rond de tranen, hetgeen resulteert in een dikkere laag van de huid, die de penis uit whack trekt.

auto-immuunziekte

Volgens de Mayo Clinic, een andere mogelijke bron van ziekte van Peyronie is het immuunsysteem. Als immune storingen iemands het een opbouw van plaque kunnen hebben op de penis, waardoor vervorming van de schacht.

collageen abnormaliteit

Collageen is wat houdt onze huid vochtig. Als het lichaam een ​​soort van collageen afwijking heeft geërfd van het lichaam misschien niet weten wanneer het creëren van harde vezelig weefsel te reguleren. Als dat gebeurt weefsel te vormen op penisweefsel, zou misvorming veroorzaken.

medicijnen

Bepaalde hart en bloeddruk medicijnen, bètablokkers genoemd, is bekend dat de ziekte van Peyronie veroorzaken, maar voorbeelden hiervan zijn zeer zeldzaam. Als u het nemen van een medicijn voor uw hart of bloeddruk en je ervaart bijwerkingen vergelijkbaar met de ziekte van Peyronie, contact opnemen met uw arts voordat het stopzetten van het geneesmiddel.