Wat zijn de oorzaken van hoofdpijn in de ogen?

Er zijn vele verschillende vormen van hoofdpijn met evenzoveel oorzaken. hoofdpijn oog kan worden veroorzaakt door cluster hoofdpijn, sinus hoofdpijn, migraine, vermoeidheid van de ogen en problemen met het gezichtsvermogen. hoofdpijn Eye zijn eigenlijk heel gewoon. Zich bewust van de triggers kan helpen bij het verminderen van de hoofdpijn.

Betekenis

Als u de triggers voor het oog hoofdpijn kan bepalen, kan de lengte, de ernst en de herhaling te voorkomen. Regelmatig oogonderzoek nodig, en verdere medische behandeling kan worden aanbevolen.

Vermoeide ogen

Vermoeide ogen is een overheersende trekker van eye-gerelateerde hoofdpijn. Overmatige lezen en lezen bij weinig licht of weinig licht kan de ogen stam en hoofdpijn veroorzaken. Blootstelling aan fel licht kan ook leiden tot een eye-gerelateerde hoofdpijn.

Vermoeidheid

Kijken naar een veel televisie of in de buurt en lange computerwerk kan oog hoofdpijn veroorzaken. Glare-resistente bril zal helpen bij het gebruik van een computer, en het nemen van een pauze van TV kijken helpt hoofdpijn verminderen.

Ook wijzen waarom het kijken naar tv en lange computerwerk oog hoofdpijn kan veroorzaken.

Stress / vermoeidheid

De schittering van het kijken naar een veel televisie of lange computerwerk kan de ogen te benadrukken. Dit draagt ​​bij aan vermoeidheid van de ogen hoofdpijn.

hoofdpijn

Cluster hoofdpijn kom op plotseling en sterk. Ze kunnen leiden tot ondraaglijke pijn, verminderde pupilgrootte, scheuren, rode ogen, gezwollen ogen en neerzetten oogleden. Migraine hoofdpijn kan de gevoeligheid leiden tot verlichting en verergeren-eye-gerelateerde pijn.

Vision Problemen

Vision problemen, met inbegrip van glaucoom (optische-zenuwbeschadiging), astigmatisme (onregelmatig gevormd hoornvlies), myopie (verkeerde focus) en onjuiste bril of contactlenzen recepten om deze aandoeningen te behandelen kunnen de ogen hoofdpijn veroorzaken.

Sinus

Sinus problemen, congestie, allergieën, verkoudheid en infecties kunnen druk uitoefenen op de sinus holte en oogirritatie hoofdpijn. Het gebied boven en rond het oog kan worden aangetast.