Wat zijn de oorzaken van hoofdpijn in 8-Year-Old Boys?

Het is niet ongewoon bij allen voor een 8-jarige jongen om hoofdpijn te krijgen. Kinderen krijgen hoofdpijn om dezelfde redenen die volwassenen doen. Maar kinderen, vooral jongens, kan leiden tot hoofdpijn als gevolg van risicovolle spel te krijgen, starend naar computerspellen te lang, te vergeten om te eten en een verblijf te laat. Als uw zoon klaagt over hoofdpijn, kan de reden eenvoudig verklaarbaar zijn.

medicijnen

Medicatie zou kunnen veroorzaken je 8-jarige's hoofdpijn. Medicijnen die kan zijn om de schuld onder meer over-the-counter allergie geneesmiddelen en zelfs aspirine.

Sleep Onregelmatigheden

Nadat je welterusten zeggen, je hebt geen idee wat er in de slaapkamer van uw kind. Als hij verblijft tot alle uren, is het geen wonder dat hij krijgt hoofdpijn. Als u meer dan één kind hebt, probeer het scheiden van de kinderen voor twee of drie nachten om te zien of de hoofdpijn aanhouden.

Voeding

We zijn altijd te horen dat kinderen vandaag de dag te eten te veel. Maar aan de andere kant, sommige kinderen zijn zo bezig met hun buitenschoolse activiteiten en het spelen van video games die ze gewoon niet krijgen het voedsel dat ze nodig hebben. Maaltijden overslaan kan leiden tot hoofdpijn.

verwondingen

Controleer of hij draagt ​​altijd helm als hij rijdt op een fiets of skateboard. En zorg ervoor dat toezicht worstelen wedstrijden en andere risicovolle spel. Jongens notoir spelen meer ruwweg dan meisjes.

Computer

Staren naar een computerscherm urenlang zou kunnen resulteren in een bonzende hoofdpijn. Als uw zoon is het spelen van computerspelletjes voor meer dan een uur in een vergadering en het krijgen van hoofdpijn, misschien heb je net gevonden de boosdoener.