Wat zijn de oorzaken van ernstige hoofdpijn aan de rechterkant?

Een hoofdpijn is een pijn (lichte of ernstige) of ongemak in een van beide in het hoofd, de hoofdhuid of de nek. Ernstige vormen van hoofdpijn zijn meestal zeldzaam. Mensen die lijden aan frequente hoofdpijn kunnen veranderingen in levensstijl te maken, leren om te ontspannen en neem je medicijnen. Een ernstige hoofdpijn aan de rechterzijde van de kop wordt een migraine.

Wat is een migraine?

Migraine hoofdpijn zijn ernstig van aard en worden meestal vergezeld met visie of misselijkheid. De ernst van de pijn wordt meestal kloppend, stampende of pulserend. Het begint meestal aan de rechterzijde van de kop en is waarschijnlijk te verspreiden naar links. Dit kan gepaard gaan met andere symptomen en kunnen intenser terwijl rond.

Oorzaken

De meest voorkomende vormen van hoofdpijn kan worden veroorzaakt door gespannen, samengetrokken spieren in de schouder, de nek, de hoofdhuid en kaak. Deze worden aangeduid als spanningshoofdpijn, en zij worden meestal veroorzaakt door stress, depressie of angst. Ze komen ook door overbelast, slaapgebrek en honger. Hoofdpijn kan ook worden veroorzaakt door voedsel, zoals chocolade, kaas en cafeïne.

Andere vormen van hoofdpijn

Er zijn twee vormen van hoofdpijn: cluster hoofdpijn en sinus hoofdpijn. Het cluster hoofdpijn optreedt met scherpe, extreme pijn, meerdere malen optreden daags gedurende enkele maanden, dan is de pijn stopt voor dezelfde periode.

Preventie / Solution

Er zijn verschillende dingen die gedaan kan worden om hoofdpijn te verminderen. Sommige van deze krijgen genoeg slaap, gezond eten, regelmatig te bewegen, het bijhouden van een goede houding, stoppen met roken en leren hoe om te ontspannen.

behandelingen

Als hoofdpijn lijken om migraine te zijn, een bezoek aan uw arts voor verdere evaluatie. In de tussentijd, dekking-the-counter medicatie om de pijn te verzachten.