Wat zijn de oorzaken van de zuurgraad in de maag?

Maagzuur kan worden gekoppeld aan een aantal oorzaken. Hoewel het in sommige gevallen indicatief voor een groter probleem en medische verzorging nodig, kan sensaties van zuurgraad in de maag vaak worden hersteld of vermeden door eenvoudige nutritionele onderhoud of andere over-the-counter remedies.

symptomen

Maagzuur is een heel natuurlijk, belangrijk onderdeel van het verteringsproces. Het is een noodzakelijke component bij de afbraak van voedsel in deeltjes klein genoeg om het lichaam ten goede. Problemen ontstaan ​​echter wanneer de maag te veel zuur. Overproductie van maagzuur, genaamd hyperaciditeit, resulteert in een branderig gevoel tijdens het maag ruimte, die zich uitstrekt naar de borst (maagzuur.) Liggen terwijl die lijden aan verzuring kan leiden tot zure reflux, waarbij de zure sensatie reist in de mond , met achterlating van een zuur en onaangename smaak.

medische Oorzaken

Er zijn een aantal een aantal ziekten en syndromen die maagzuur is een symptoom. Deze omvatten galstenen of harde afzettingen in de galblaas waaraan moet worden verwijderd om de galblaas te zijn stabiliserende aanvullende functies vervullen. Gastro-oesofageale refluxziekte (GERD) is een chronische en kan maagzuur veroorzaken. Zollinger-Ellison syndroom is wanneer het hormoon gastrine hyperactief en hypercalcimia of teveel calcium in het lichaam, kan ook een indicatie van een aantal ernstige gezondheidsproblemen. Dit zijn allemaal oorzaken van gastro-intestinale maagzuur, die waarschijnlijk zal medische zorg nodig.

Preventie / Solution

Gemeenschappelijke voorgeschreven medicijnen gegeven voor de behandeling van de medische problemen vermeld bevinden Ranitidine (gewoonlijk Zantac, gebruikt voor de behandeling van GERD en Zollinger-Ellison Symdrome), Lansoprazol (gebruikt voor het behandelen van pijn in de slokdarm) en Omeprazol (gewoonlijk Prilosec, gebruikt voor de behandeling meerdere gastrointestinale ongemakken).

Dietary Oorzaken

Gastro-intestinale hyperaciditeit kunnen ook veel eenvoudiger, meer behandelbare oorzaken, echter. Vet voedsel, bijvoorbeeld, zijn moeilijk te verteren en vereisen daarom de maag zuurder dan zou een slankere vismeel. Inname van alcohol, die zuur zelf, verhoogt uiteraard de niveaus van zure vloeistoffen in de maag waardoor een zuur sensatie voor sommige veroorzaken. Dit geldt met name bier, dat uw maagzuur per uur te verhogen met 100 procent. Een studie uit 2006 uitgevoerd door onderzoekers van Stanford University en gepubliceerd in de Archives of Internal Medicine suggereert, ten slotte, dat maagzuur is meer afhankelijk van hoeveel wordt gegeten dan aan welke voedingsmiddelen worden ingenomen. Het lijkt erop dat een grotere maaltijd van wat dan ook zal eerder verzuring veroorzaken dan kleine hoeveelheden iets specifiek.

Preventie / Solution

Hoewel zuurgraad in de maag kan worden veroorzaakt door ziekten die medische aandacht vereisen, kan hyperacidity door voeding eenvoudig voorkomen of verlicht. De intuïtieve preventiemethode omvat weg te blijven van vet voedsel en alcohol, die beide genereren een grotere productie van maagzuur. Volgens Stanford University, gewoon het eten van kleinere, meer frequente maaltijden in een dag en nog in een rechtopstaande positie voor maximaal 45 minuten na het eten zal helpen. Ook het bijhouden van het hoofd verheven tijdens het slapen problemen met zure oprispingen zal oplossen. Tenslotte over-the-counter antacida blijft een effectieve voorzorgsmaatregel optie.