Wat zijn de oorzaken van de knie bursitis?

knie bursitis

Knie bursitis is een aandoening veroorzaakt door zwelling van een met vloeistof gevulde zak rond de dop van de knie. De zak wordt een slijmbeurs. Het is bedoeld om een ​​glad oppervlak tussen knie weefsel om de wrijving beweging veroorzaakt door de knieschijf verminderen verschaffen.

Kniegewrichten worden omringd door drie van deze vloeistof gevulde blaasjes. Wanneer de zak boven de knie zwelt als gevolg van een val of ander trauma aan de knie, wordt de aandoening genoemd knie bursitis.

Oorzaken van Knie bursitis

De medische toestand knie bursitis wordt ook wel de knie housemaid's, knie catcher of knie timmerman, omdat de schade kan worden veroorzaakt door knielen voor langere tijd. Het dankt zijn bijnamen als gevolg van beroepen die gepaard gaan knielen voor langere tijd.

De knielende leidt tot meerdere symptomen zoals zwelling, roodheid, warmte, tintelingen, impressies en extreme gevoeligheid. Knie bursitis is minder pijnlijk artritis van de knie, maar kan verkeerd gediagnosticeerd als artritis. Stijfheid is een ander symptoom. Het bereik van de beweging van de knie is meestal niet beïnvloed.

Een lichte variatie van de knie bursitis is prepatellar bursitis, dat is wanneer de bursa bloed vult, die zwelling en ontsteking. Artritis kan verrekenen knie ontsteking, zoals infecties kunnen bacterieel.

Een andere variatie van de knie bursitis is jumper's knee, of infrapatellar bursitis. Dit is wanneer de bursa onder de knie zwelt, aanbrengen extreme druk om de pezen werken rond de knie.

behandelingen

Milde en matige gevallen van knie bursitis worden behandeld met rust, elevatie, ijs, pijnstillers, aspirine en anti-inflammatoire geneesmiddelen.

Ernstige gevallen van de aandoening kan aspiratie nodig, dat is het verwijderen van slijmbeurs vloeistof uit de zak met een naald en wordt gedaan op het kantoor van een arts. Deze procedure mag nooit worden geprobeerd zonder toezicht van een arts. Het vereist steriele omstandigheden, en de verwijderde vloeistof moet worden naar een laboratorium voor analyse.

Een andere vorm van behandeling voor knie bursitis is injectie van cortisone in de zak.

Knie bursitis die het gevolg is van bacteriële infecties vereist extra medische verzorging en behandeling. De vloeistof van de bursa door afzuigen worden verwijderd en naar een laboratorium om de bacteriën te isoleren en doorgaan met de behandeling.

In sommige ernstige gevallen, verwijdering en afvoer moet worden gedaan door middel van chirurgie. De chirurgische optie is meestal in gevallen van bacteriële infectie.