Wat zijn de oorzaken van constipatie & Joint Pain?

Constipatie is een aandoening waarbij een individu met stoelgang minder dan drie keer per week, en als hij dat doet zijn ze vaak droog en hard en moeilijk of pijnlijk te passen. Sommige mensen ervaren een gebrek aan energie of een opgeblazen gevoel. Potentieel ernstiger is dat onregelmatige stoelgang kan veroorzaken ontlasting ophopen in de dikke darm, waardoor de druk op aangrenzende delen van het lichaam, zoals de wervelkolom uitoefent.

Oorzaken

Constipatie en rugpijn kan worden met elkaar verbonden, als een geknepen zenuw rugpijn, wat kan leiden tot verstopping kunnen veroorzaken.

redenen

Zenuwen gelegen in de onderrug te reguleren intestinale functies en kunnen worden gecomprimeerd als gevolg van facet gezamenlijke syndroom, terug spierspasmen, stenose of hernia's. Deze problemen worden veroorzaakt door een gebrek aan zuurstof in het getroffen gebied. Gewoonlijk compressie van deze zenuwen veroorzaakt een combinatie van rugpijn en constipatie.

Functie

Obstipatie treedt meestal op wanneer het lichaam behoudt water, waardoor de ontlasting zonder voldoende druk uit het lichaam te bewegen. Als het lichaam houdt meer water de ontlasting wordt harder en groter en kunnen pijn in verschillende delen van het lichaam, voornamelijk de achterkant.

Aanbeveling

Iedereen die lijden aan constipatie moet ten minste acht 8-oz drinken. glazen water per dag om de toestand te verhelpen.

Waarschuwing

Een langere periode van obstipatie kan leiden tot een ernstig gezondheidsprobleem, dus als de symptomen aanhouden, een arts raadplegen.