Wat zijn de oorzaken van atopisch eczeem?

Atopisch eczeem is een chronische huidaandoening die miljoenen Amerikanen treft. Eczeem verwijst naar ontsteking van de huid, terwijl atopische geeft er een erfelijke factor in het hebben van deze aandoening. Omdat er vele oorzaken en triggers die uit eczeem kunnen instellen, is het belangrijk te weten hoe zij de aandoening goed te behandelen.

Identificatie

Eczeem is het meest herkenbaar aan de droge, rode, schilferige vlekken. In sommige gevallen kan het lijken als gebarsten huid of witte droge, jeukende bulten. In beide scenario irritatie gebeurt meestal rond de gewrichten van het lichaam, zoals de knieën, ellebogen of knokkels en zal vaak voorkomen symmetrisch. Patches zijn ook bekend ontbranden rond de ogen, de hoofdhuid en het lichaam romp.

Oorzaken

Niet iedereen is gevoelig voor eczeem. Omdat het erfelijk kan zijn, degenen die allergieën of astma in de familie of het meest gevoelig zijn. Zoals allergieën, zijn er veel verschillende triggers die flareups kan verhogen. Enkele typische daarvan zijn schimmel, stof, rook, bepaalde weersomstandigheden en huishoudelijke artikelen, zoals zeep en wasmiddelen. Als je niet weet wat uw triggers zijn, getest door uw allergoloog. Een reeks van prik tests zullen u laten weten in geen tijd.

het voorkomen

Helaas is er geen remedie voor eczeem, dus houden flareups onder controle is de sleutel. Heeft lange, warme douches niet nemen, aangezien dit zelfs kunnen verergeren de kleinste uitslag. Houd het water lauw en was met een nonfragrant zeep, zoals Dove. Een van de belangrijkste dingen om te doen is gehydrateerd te blijven. Artsen raden het gebruik van een crème, zoals Aquaphor, minstens twee keer per dag. Deze crème niet alleen hydrateert, maar creëert ook een barrière tussen u en schadelijke irriterende stoffen.

behandelingen

Als u vindt dat uw eczeem is nog steeds omhoog acteren, een bezoek aan uw dermatoloog. Er zijn veel medische behandelingen en medicijnen die kunnen helpen met chronisch eczeem. Noncortisone crèmes, zoals Elidel, en regelmatige cortisone crèmes zijn zeer voorgeschreven en zeer effectief. UV-licht therapie is een behandeling die kan helpen genezen flareups. In extreme gevallen kan uw arts u een reeks van cortisone shots of misschien een orale steroïden, zoals prednison. Wees ervan bewust dat, hoewel steroïden lijkt misschien een veel te helpen, kunnen ze zeer gevaarlijk met een lange-termijn bijwerkingen zijn.

Tips

Als u nog steeds niet kunnen achterhalen wat de oorzaak is van uw eczeem, houdt een dagboek of log en te delen met uw dermatoloog. Draag katoenen om u te laten de huid ademen. Sokken naar bed als je krassen in je slaap.