Wat zijn de oorzaken van Arm & Elbow Pain?

Wat zijn de oorzaken van Arm & Elbow Pain?


Arm en elleboog pijn wordt meestal veroorzaakt door een overmatig gebruik van de arm, in het bijzonder onder de atleten, zoals tennis en golf spelers. Pezen in de elleboog vaak ontstoken en begint pijn, wat een teken van tendinitis.

Betekenis

Iedereen die pijn ervaart in de elleboog en arm moeten alle fysieke activiteit te stoppen en rust voor meerdere dagen. Een elleboog brace kan worden gebruikt om plotselinge bewegingen die de schade verder kan verergeren voorkomen.

Soorten tendinitis

Mensen die pijn aan de buitenzijde of duim kant van hun arm en elleboog zijn meestal last van laterale epicondylitis of tenniselleboog. Deze blessure treedt op omdat de pezen in de onderarm en arm wrijven tegen de prominente laterale epicondyle been herhaaldelijk tijdens lichamelijke activiteit.

Andere vormen van tendinitis

Degenen die pijn hebben aan de binnen- of pink kant van hun elleboog ervaren mediale epicondylitis of elleboog golfer. Deze schade kan optreden wanneer de pezen voortdurend wrijven tegen de prominente mediale epicondylus bot, volgens Medicinenet.com.

Effecten van Olecranon bursitis

Olecranon bursitis kan optreden wanneer de punt van de elleboog zwelt en wordt rood. Dit kan worden veroorzaakt door een verwonding, trauma of een medische aandoening zoals jicht en reumatoïde artritis. Een persoon kan ook een breuk, cubitaletunnelsyndroom of verstuikte ligament in de elleboog.

Behandeling

Meest arm en elleboog pijn kan met succes worden behandeld met ijs, ontstekingsremmers, zoals ibuprofen en de geleidelijke gebruik van verschillende rekoefeningen.