Wat zijn de oorzaken Mijn Palms te schillen?Er zijn veel oorzaken voor het schillen palmen, volgens Dr. Lawrence E. Gibson, een dermatoloog de Mayo Clinic. Zij omvatten: overmatig zweten, zeer droge huid, schimmelinfecties, zonnebrand en reacties op medicijnen. In zeldzame gevallen, schilferende huid kan ook een symptoom van een ziekte die de ziekte van Kawasaki zijn.

overmatige transpiratie

Deze aandoening, de zogenaamde hyperhidrose, zal je zweten door je kleding voor geen van de voorkomende redenen, zoals angst, lichaamsbeweging of warmte. U kunt zelfs merken druppeltjes zweet te vormen op je handpalmen vaak. Zonder adequate verdamping, vocht ophoopt op je huid, waardoor het te schillen. De lucht te laten circuleren door je handen en vingers. In de winter, neem je handschoenen uit zodra je binnen bent. Als uw werk vereist dat u om handschoenen te dragen, nemen ze af vaak, of kijk naar een paar van ademend materiaal. Als deze toestand aanhoudt, een arts raadplegen.

Droge huid

Er zijn verschillende oorzaken voor de droge huid: het klimaat, constante blootstelling aan een bepaald product, medicijnen en gezondheidsproblemen. Als uw huid droog is, heeft fijne rimpels of kloven dat bloedt ontwikkeld, voelt strak en ziet er ruw, vinden van de oorzaak. Probeer het gebruik van natuurlijke, ongeparfumeerde zeep en lotions en het dragen van handschoenen wanneer je afwas. Als dat niet helpt, praat met een dermatoloog.

Schimmelinfectie

Ringworm verwijst naar schimmelinfecties invloed zijn op de oppervlakte van uw huid. De schimmel kan de huid op verschillende delen van je lichaam, met inbegrip van uw palmen, waardoor huiduitslag en peeling infecteren. Vaak worden ringworm infecties verward met eczeem. Dus het is belangrijk dat u ziet een dermatoloog, een arts die is gespecialiseerd in huidaandoeningen, om de juiste diagnose en behandeling te krijgen.

de ziekte van Kawasaki

Dit gezondheidstoestand invloed op kinderen, met name die tussen de leeftijd van 2 en 5. Wetenschappers weten nog steeds niet zeker wat de oorzaak van de ziekte van Kawasaki, maar sommige van de symptomen zijn onder peeling van de huid van de handen en voeten, hoge koorts, gezwollen tong en lymfeklieren, diarree en braken. Deze borden worden in fasen en vaak zelf op te lossen, zonder enige medische behandeling. Voor een juiste diagnose, neem uw kind naar een kinderarts wanneer de symptomen beginnen.