Wat zijn de oorzaken Low Blood Presure?

Wat zijn de oorzaken Low Blood Presure?


Bloeddruk is de kracht van circulerend bloed tegen de wanden van bloedvaten. Deze druk wordt voornamelijk geproduceerd door samentrekkingen van de hartspier. Lage bloeddruk heet hypotensie en eventuele drukmeting dat onder normale lezing van een individu. Vanwege verschillen in leeftijd, activiteit, medicatie en mogelijke medische aandoeningen, lage bloeddruk ten opzichte van elk individu en geen vast aantal of lezen. Een druk van 120/80 wordt als normaal beschouwd bij de meeste mensen.

Bloedverlies

Bloedverlies is een van de belangrijkste voorkomende oorzaken van lage bloeddruk. Bloedverlies kan ontstaan ​​door verwonding of trauma, complicaties van een operatie of gastro-intestinale problemen, zoals zweren, diverticulitis en tumoren. In zeldzame gevallen kan bloeden ernstig en snelwerkende genoeg dat het schokken of zelfs de dood kan veroorzaken. Dergelijke ernstige bloeden voort uit afwijkingen zoals aorta aneurysma, die de gelokaliseerde dilatatie of verwijding van bloedvaten.

Hartziekte

De vele gevolgen van hart-en vaatziekten zijn aanzienlijke factoren voor lage bloeddruk. Een zwakke hartspier veroorzaakt door een hartaanval of infectie van het hart de bloedstroom die op zijn beurt verlaagt de bloeddruk verlagen. Extra hart-en vaatziekten problemen die leiden tot een lage bloeddruk zijn tachycardie (abnormaal snelle hartslag), bradycardie (trage hartslag), longembolie (een bloedstolsel in het hart en de longen) en pericarditis (ontsteking van de sac rond het hart) .

medicijnen

Soms medicatie voorgeschreven voor de afzonderlijke aandoeningen te behandelen kan een lage bloeddruk veroorzaken. Zo kan calciumkanaalblokkers die worden gebruikt bij de behandeling van angina en hartritmestoornissen contracties van het hart te verminderen en leiden tot lage bloeddruk. Andere geneesmiddelen die de bloeddruk kan verlagen omvatten amitriptyline (Elavil) voor depressie, sildenafil (Viagra) voor erectiestoornissen (bij gebruik in combinatie met nitroglycerine) en diuretica (plaspillen), zoals furosemide (Lasix).

Medische omstandigheden

Soms kunnen andere medische aandoeningen veroorzaken tijdelijke verlaging van de bloeddruk als bijwerking. Een vasovagale reactie die optreedt wanneer de nervus vagus overactieve tijden van emotionele overbelasting of gastro-intestinale klachten wordt, releases hormonen die kan de hartslag verlagen en bloedvaten te verwijden. Aandoeningen zoals sepsis (ernstige infectie), bijnierinsufficiëntie (beschadigde bijnieren) en anafylactische shock (ernstige allergische reactie) kan ook leiden tot een verlaagde bloeddruk.

Tijdelijke situaties

Er zijn situaties waarin mensen in een uitstekende gezondheid ervaring willekeurige aanvallen van lage bloeddruk als gevolg van tijdelijke situaties of ziekten. Voorbeelden van deze typen omvatten zwangerschap, welke bloedtoevoer voor moeder en kind, en ernstige uitdroging door diarree gebracht over gebruikt, braken of overmatig zweten, wat resulteert in een afname van het bloedvolume door gebrek van hydratatie. Bij mensen met deze tijdelijke voorwaarden, tekenen om te zoeken naar onder meer duizeligheid, duizeligheid en flauwvallen.