Wat zijn de oorzaken een Gemiste Abortus?

Wat zijn de oorzaken een Gemiste Abortus?

De term "gemiste abortus" verwijst naar een onvermijdelijke miskraam bij een vrouw die nog niet ervaren vaginale bloeden of baarmoeder krampen. In een gemiste abortus, zal de zwangerschap niet omdat vooruitgang, hoewel de vrouw behoudt de embryonale en / of placenta weefsel in haar baarmoeder, het embryo ofwel nooit gevormd of een natuurlijke dood gestorven. In plaats van te wachten op een miskraam, kan de arts aan medicatie of chirurgie om het weefsel uit de uterus verwijderd.

Terminologie

Medisch, "abortus" betekent verlies van de producten van conceptie door alle oorzaken, natuurlijke of geïnduceerde vóór 20 weken zwangerschap. In dit licht is de term "gemiste abortus" zinvoller. lichaam van de vrouw zal uiteindelijk verdrijven de inhoud van haar baarmoeder, maar voor nu, is het lichaam van de tekenen dat de embryo gestorven of nooit bestaan ​​en hangt aan om de producten van conceptie gemist. De Mayo Clinic maakt gebruik van de iets minder verwarrende term "gemiste miskraam" in plaats.

Oorzaak

De meeste gevallen van gemiste abortus voort uit de genetische afwijkingen die de vorming van het embryo voorkomen of te stoppen zijn ontwikkeling vroeg in de zwangerschap. In de meeste gevallen, zegt de Mayo Clinic, de genetische afwijking ontstaat in de eerste paar celdelingen en vaak de exacte oorzaak is niet geïdentificeerd. Er is niets dat een vrouw kan doen om een ​​gemiste abortus te voorkomen.

Aangetaste Ovum

Wanneer een bevruchte eicel zich ontwikkelt een placenta en membranen zonder embryo erin, artsen noemen het een "blighted eicel." Hoewel er geen embryo heeft de vrouw symptomen van zwangerschap, omdat de placenta het zwangerschapshormoon hCG. Verwoest eicel meestal het gevolg van een genetische afwijking veroorzaakt en ongeveer de helft van miskramen in de eerste 12 weken van de zwangerschap, volgens de Mayo Clinic. Het kan een spontane miskraam of een gemiste abortus veroorzaken.

molazwangerschap

Mol zwangerschappen zelden voorkomen; de Mayo Clinic citeert een frequentie van één op de 1000 zwangerschappen. In een molazwangerschap, of zwangerschapsdiabetes trofoblastziekte, de placenta cellen groeien uit de hand naar een cystic massa te vormen. Een embryo, indien aanwezig, zullen niet overleven. Net als een verwoest eicel kan een molazwangerschap een spontane miskraam of een gemiste abortus veroorzaken.

Oplossing

In geval van gemiste abortus, waardoor het weefsel in de baarmoeder blijven totdat het van nature is uitgezet kan drie of vier weken na diagnose, riskeren zware bloeden of infectie. In plaats daarvan, een arts kan medicijnen voorschrijven om op een miskraam te brengen in huis, of als bloeden is een punt van zorg, kan de arts adviseren dilatatie en curettage (D & C) aan de placenta weefsel in een meer gecontroleerde manier te verwijderen. In deze kleine ingreep, de arts verwijdt de opening van de baarmoeder en zuigpijpen of zachtjes schraapt uit het weefsel.

Toekomst

Het routinematig gebruik van echografie heeft de diagnose van gemiste abortus verhoogd, waardoor vrouwen om hun toekomstige vruchtbaarheid te beschermen met een medische behandeling, in plaats van het lijden gevaarlijker late miskramen. Omdat de meeste genetische afwijkingen die leiden tot gemiste abortus te ontwikkelen bij de foetus in plaats van te worden overgenomen van de ouders, kunnen de meeste vrouwen gaan naar een succesvolle zwangerschappen na een gemiste abortus.