Wat zijn de oorzaken Burning Oren?

Wat zijn de oorzaken Burning Oren?


Een brandend gevoel van de oren grotere medische problemen, zoals diabetes of craniale zenuw trauma betekenen. Praat met uw arts over uw klachten, zodat hij een juiste diagnose kan maken. Op basis van bepaalde symptomen, kan uw arts testen vereisen.

Definitie

Oor verbranding wordt gedefinieerd als een brandend gevoel gevoeld op het oor (s). Samen met de branderig gevoel, kunt u ook het gevoel een tintelend of tintelingen soort sensatie.

Oorzaken

WrongDiagnosis.com noemt de volgende medische aandoeningen die mogelijk kunnen leiden tot oor branderig gevoel: diabetes, perifere neuropathie, zonnebrand, chemische brandwonden, hitte branden, hersenzenuw trauma, beroerte, perifeer vaatlijden en oor letsel.

ear Injury

Elk type van verwonding aan het oor kan een branderig gevoel veroorzaken. Bijvoorbeeld, direct trauma aan het oor van een open hand slaan of zelfs een auto-ongeluk zal een branderig gevoel en pijn veroorzaken.

Perifere neuropathie

Perifere neuropathie, schade aan het perifere nerces, is een van de voorwaarden die oor verbranding veroorzaken. Volgens verkeerde diagnose, de "perifere zenuwen verspreid uit de hersenen en het ruggenmerg en perifere neuropathie leidt tot ongebruikelijke of abnormale gewaarwordingen in de ledematen, vooral de voeten." Het is een veel voorkomende aandoening die het gevolg is van metabole aandoeningen, infecties, maligniteiten , ontsteking, vitaminetekorten, toxinen of erfelijke aandoeningen. De meest voorkomende oorzaken van perifere neuropathie is diabetes. Andere oorzaken zijn brandende oren (wat een teken van schade aan de zenuwen zou kunnen zijn), alcoholisme, vasculitis en tekortkomingen van vitamines B en E.

De diagnose van perifere neuropathie omvat het nemen van een complete familie geschiedenis, een volledig lichamelijk onderzoek, evenals een neurologisch onderzoek, dat het testen van de reflexen, sensatie, beweging, balans, coördinatie, visie en gehoor omvat. Volgens de verkeerde diagnose, zal de artsen tests uit te voeren om perifere neuropathie, met inbegrip van een EMG (elektromyografie) en een zenuwgeleiding-test te diagnosticeren.

Beroerte

Een beroerte is een andere mogelijke oorzaak van het oor branderig gevoel. Het occus wanneer de hersenen genoeg zuurstof om goed te functioneren niet krijgt. Volgens verkeerde diagnose, zijn er twee soorten beroertes - een ischemisch CVA en hemorragische CVA. Een ischemische CVA is wanneer een hersenslagader geblokkeerd, terwijl een hemorragische CVA treedt op wanneer een slagader scheurt of lekkages. De symptomen van een beroerte zijn: zwakte, duizeligheid of hoofdpijn. Deze symptomen, echter, kan een waarschuwing voor een kleine beroerte, een zogenaamde transient ischemic attack. Bijkomende symptomen zijn brandende oren, gevoelloosheid; verlamming van het gezicht, been of arm; verlies van bewustzijn; facial hangende; onduidelijke spraak; afasie (moeilijk spreken); verwarring; en wazig zien. Brandende oren is een symptoom als gevolg van wat er gebeurt met de hersenen tijdens een beroerte.

Er zijn vele oorzaken van een beroerte, met inbegrip van hoge bloeddruk, coronaire angiografie, vasculitis, eclampsie, mitralisklep prolaps (een veel voorkomende hartaandoening), Hemofilie type A, hartinfarct en atherosclerose.