Wat zijn de oorzaken Burning Knee Pijn na oefening?

Wat zijn de oorzaken Burning Knee Pijn na oefening?

Knie pijn is een van de meest voorkomende redenen voor het bezoek van een arts, volgens de American Academy of Orthopaedic Surgeons. Veel mensen ervaren een brandende pijn in de knie als gevolg van de oefening. Deze brandende knie pijn kan worden toegeschreven aan een aantal voorwaarden, waaronder bursitis, patella-femorale syndroom, osteoartritis en tendinitis. Raadpleeg altijd uw arts als u een brandende pijn in de knie na de training ervaren.

bursitis

Knie bursitis is een ontsteking van de met vocht gevulde zak bekend als bursa. Uw bursa ligt in de buurt van uw kniegewricht en helpt bij het verminderen van wrijving en spanning in de spieren, botten en pezen rondom uw kniegewricht. Symptomen van bursitis onder meer branden, pijn, gevoeligheid, zwelling en wordt warm aan. Bursitis symptomen zullen blijven verslechteren als je uit te oefenen en na herhaald gebruik van je knie. Knie bursitis wordt gediagnosticeerd door een lichamelijk onderzoek en beeldvormende onderzoeken om te helpen uit te sluiten andere knie voorwaarden. Uw arts kan ook het verzamelen van een monster van de vloeistof uit je knie voor het testen. Injecties, fysiotherapie, aspiratie of antibiotica zijn de meest voorkomende behandelingen voor knie bursitis.

Patello-Femorale Syndroom

Patello-femorale syndroom is een aandoening die geassocieerd wordt met knie branden, vooral volgende oefening. Patello-femorale syndroom treedt op wanneer de knieschijf duwt op de zijkanten van de knieën. Deze toestand wordt nog verergerd door een verhoogde lichamelijke activiteit en is vaak het gevolg van gespannen spieren of zwakte, slechte conditionering of bio-mechanische afwijkingen - waaronder overpronatie of knock knieën. Pijn en verbranding algemene opvatting in het voorste gedeelte van de knie, maar kan ook optreden op de binnen- of buitenkant delen van de knie. Een diagnose wordt gesteld door middel van een lichamelijk onderzoek en beeldvormende onderzoeken. Behandeling omvat rust, icing en anti-inflammatoire geneesmiddelen. U kunt ook tape of gebruik een kniebrace te helpen de juiste abnormale knie positionering. Stretching je benen is ook gunstig bij de genezing en het voorkomen van patello-femorale syndroom.

artrose

Artrose is de geleidelijke achteruitgang van het kraakbeen in uw kniegewricht. Als de aandoening vordert, kan je het kraakbeen volledig versleten weg geworden, waardoor het bot te wrijven op het bot. Deze aandoening over het algemeen van invloed op middelbare leeftijd en oudere volwassenen. Artrose kan leiden tot pijn en branden in uw kniegewricht terwijl je bezig bent in de fysieke activiteit of het doen van dagelijkse taken. Deze voorwaarde is gediagnosticeerd met een lichamelijk onderzoek en x-ray besteld door uw arts. De behandeling van artrose van de knie kunnen bestaan ​​uit anti-inflammatoire geneesmiddelen, activiteit modificatie, Kniebraces, fysiotherapie of, als laatste redmiddel, een operatie.

tendinitis

Patellar - of knie - tendinitis is een blessure aan de knie dat de pezen die je knie te sluiten op uw scheenbeen beïnvloedt. Tendinitis komt vaak voor bij sporters wiens sport moeten regelmatig rennen en springen. Pijn en branden te verwachten zijn tijdens de oefening en sport. Terwijl rusten, kan uw symptomen volledig verdwijnen of je kan worden gelaten met een doffe pijn. Uw arts zal een fysieke examen en orde beeldvormende onderzoeken uitvoeren om uit te sluiten andere knie omstandigheden voorafgaand aan het maken van een diagnose van patellatendinopathie. Tendinitis wordt meestal behandeld met rust, evenals stretching en versterking van de pezen in je knie. Injecties met corticosteroïden, een kniebrace of actueel medicatie kan ook nuttig zijn bij de behandeling van deze aandoening.