Wat zijn de oorzaken Buiten Foot Pain?

Invoering

U vraagt ​​veel van je voeten, zonder zelfs te realiseren. Uw voeten geven je een stabiele basis om op te staan, zich gedragen als hefbomen die u in staat om vooruit te gaan, naar achteren en opzij, en ze absorberen schokken wanneer je lopen, rennen of springen.

tendinitis

Tendinitis kan een reden dat je last hebt van pijn aan de buitenkant van je voet te zijn. Tendinitis is diffuse pijn die net aan de voorkant van je hiel op de buitenkant van je voet. Het wordt meestal veroorzaakt door het dragen van schoenen die te smal voor je voeten. Dit zorgt ervoor dat de pees die loopt langs de buitenkant van je voet en onder de kubusvormig bot geïrriteerd.

Tailors Bunion

Tailors Bunion is wanneer je een benige bult op de buitenkant van je voet net achter je pink teen te krijgen. Tailors Bunion wordt veroorzaakt door een erfelijke afwijking die een vergroting van het 5de middenvoetsbeentje veroorzaakt.

bursitis

Bursitis kan ook leiden tot pijn op de buitenkant van de voet. Bursitis bij de voet wanneer het lichaam wordt een bursitis zak, die een vloeistof gevulde zak die het gebied tussen spieren, pezen en botten smeert, om een ​​gebied van de voet die micro-getraumatiseerde is beschermd. Helaas, soms als de micro-trauma blijft, de bursa zak wordt ontstoken veroorzaakt pijn aan de buitenkant van de voet.

breuken

Als u de 5de middenvoetsbeentje op je voet gebroken .then zou je die pijn aan de buitenkant van je voet te voelen. In het geval van een breuk, zou u dit alleen vermoed dat als je geen ander soort trauma aan de voet had.

blaren

Blaren op de buitenkant van de voet zijn algemeen het gevolg van slecht passende schoenen irritatie van de huid aan de buitenkant van de voet. Terwijl pijnlijke, blaren meestal pop-up op hun eigen en vervolgens zo lang als je ze schoon te houden en bedekt, ze relatief snel genezen.

scheuren

Scheurtjes wanneer de huid aan de buitenkant van de voet van de hiel wordt sterk drogen en scheurvorming diep in de huid. Vele malen deze scheuren worden ontstoken en bloeden en kan zeer pijnlijk zijn.

ganglia

Ganglia zijn vloeistof blaasjes die worden gemaakt wanneer er een lek in het gewrichtskapsel. Deze kunnen veel pijn veroorzaken aan de buitenkant van de voet.

Sinus Tarsi Syndrome

Sinus tarsi syndroom kan leiden tot pijn op de zijkant van de voet en de achter de enkel. Het is meestal gebeurt nadat u een ernstige enkelblessure inversie, of wanneer de enkel rolt aan de buitenkant en je rekken en scheur de ligamenten er het veroorzaken van een verstuiking.