Wat zijn de gezondheidsvoordelen van Longboarding?

Wat zijn de gezondheidsvoordelen van Longboarding?

Longboarding is de sport van het rijden op een longboard, een skateboard variant in verband met een surfplank of snowboard. Longboard schaatsers gebruiken hun boards voor cruising, racen, transport en stunts. Sommige skaters zou zeggen dat het is verslavend. Maar het element van plezier dat longboarding biedt houden de deelnemers betrokken en gemotiveerd. Dit is een belangrijk ingrediënt voor succes op lange termijn met enige fitness-regime. Eigenlijk genieten van uw training maakt het veel waarschijnlijker dat je stok mee.

longboarding

Net als alle boardsporten, longboarding heeft zijn oorsprong in het surfen. Tijdens de jaren 1950, werd boord schaatsen gezien als een sport. Door de jaren 1990, was het vertakt in twee afzonderlijke disciplines: skateboarden en longboarding. In tegenstelling tot skateboarden, die zich primair richt op de heuvels en kwaliteiten, longboarding houdt ook belangrijke cruisen, of reizen niveau. Naast het simpelweg leuk, longboarding is een uitdagende vorm van oefening, en het heeft vele voordelen voor de gezondheid.

cardio

Cardiovasculaire training is een van de meest prominente gezondheidsvoordelen van longboarding. Zoals cardio sport, boardsports zijn een goede manier om een ​​normale dosis van aërobe activiteit te krijgen, het versterken van je hart en het verhogen van uw longcapaciteit. Schaatsers die zich druk rond op een longboard, over vlak terrein of steile heuvels, krijgen een uitstekende cardiovasculaire training. regelmatig Longboarding kan u helpen indrukwekkende niveaus van uithoudingsvermogen op te bouwen.

tricks

Trucs, jumps en stunts verder toe te voegen aan de fitness-aspect van longboarding. De meeste stunts vereisen een veel snelheid en schaatsers moet hard werken om te bereiken en te handhaven die snelheid. Squats, stands en sprongen nodig solide spier conditioning door middel van een volledige waaier van beweging, wat bijdraagt ​​aan de training. In aanvulling op de cardiovasculaire conditionering, stunts toe te voegen andere fitness-elementen om longboarding. Stunts en sprongen helpen explosiviteit, balans, coördinatie en timing ontwikkelen - die belangrijk zijn voor de sport, en voor de algehele conditie.

Kracht en flexibiliteit

Uw flexibiliteit kan ook een aanzienlijke verbetering van longboarden. Veel mensen kijken uit op de flexibiliteit aspect van de oefening; is het vaak overschaduwd door cardiovasculaire conditionering en spierkracht training. Maar de mogelijkheid om dynamisch uitrekken en flex spieren helpt efficiënter en krachtig bewegen. Longboarding, met zijn uitbarstingen van intense oefening afgewisseld met periodes van meer gematigde inspanning, helpt u deze dynamische flexibiliteit en kracht te ontwikkelen