Wat zijn de gezondheidsvoordelen van Calciumantagonisten?

Calciumantagonisten, ook wel calciumantagonisten, vermindering van de snelheid waarmee calcium beweegt in het hart en de bloedvaten. Dit ontspant en verwijdt de bloedvaten. Sommige calciumantagonisten ook vertragen de hartslag. Deze effecten bieden voordelen voor een aantal gezondheidsproblemen.

Functie

Calciumantagonisten worden voorgeschreven om hoge bloeddruk te verlagen, te verlichten angina, controle aritmie, en te behandelen migraine, bepaalde bloedsomloop omstandigheden en hoge bloeddruk die long slagaders beïnvloedt (pulmonale hypertensie).

types

Voorbeelden van calciumantagonisten bevatten amlodipine (Norvasc), diltiazem (Cardizem), nicardipine (Cardene) en nifedipine (Procardia).

raciale Overwegingen

Hoewel studies hebben aangetoond dat calciumkanaalblokkers algemeen niet zo effectief als andere geneesmiddelen voor verlaging van de bloeddruk, kunnen zij effectiever voor zwarten dan andere medicijnen, zoals aangeduid door de Mayo Clinic website.

geneesmiddelinteracties

Enkele andere medicijnen vergroten of de effecten van calciumantagonisten verminderen, waardoor het geneesmiddel minder gunstig. Zij omvatten andere bloeddrukverlagende middelen en anti-aritmica, corticosteroïden, diuretica en hoge doses calcium of vitamine D.

contra-indicaties

Calciumantagonisten kan niet veilig voor mensen met bepaalde aandoeningen zijn. Zwangere vrouwen over het algemeen mag geen gebruik maken van deze drugs. Mensen met een zeer lage bloeddruk, lage bloedsuikerspiegel, de ziekte van Parkinson en nieren of lever ziekte kan niet in staat zijn om calciumantagonisten nemen.