Wat zijn de gezondheidsvoordelen van Balsamico Vinaigrette?

Wat zijn de gezondheidsvoordelen van Balsamico Vinaigrette?

Balsamico azijn ontstaan ​​in Italië en is gemaakt met een werkwijze waarbij druiven worden geperst en gefermenteerd. Het azijn wordt vervolgens verouderd in een eiken vat gedurende een tijdsperiode totdat de gewenste smaakprofiel wordt bereikt. Balsamico azijn kan worden gebruikt om smaak sandwiches, salades, pasta, tomaten of iets anders. Het consumeren van balsamico azijn kan een aantal voordelen voor de gezondheid te bieden.

betere spijsvertering

Balsamico azijn is rijk aan polyfenolen, een krachtige antioxidant die boost pepsine activiteit helpt. Pepsine is een enzym dat wordt afgescheiden in de maag te helpen bij het verteringsproces. Dit enzym werkt eiwitten die worden verbruikt af te breken en om te zetten in aminozuren, waardoor de snelheid van uw stofwisseling. De polyfenolen in balsamico-azijn helpen beschermen uw lichaam tegen verschillende ziekten en tegen schade aan je cellen.

Cancer Fighter

De gebruikte druiven om balsamicoazijn maken bevatten quercetine, een bioflavonoïde dat werkt als een antioxidant. In combinatie met vitamine C, quercetine geeft je immuunsysteem een ​​boost in een poging om kanker en verschillende andere infectieziekten bestrijden. Quercetine is ook effectief bij het beperken van ontstekingen.

Gewichtsverlies

Als u bezig met uw gewicht en willen een paar pondjes kwijt, balsamico-azijn werkt als een geheim wapen. Het consumeren van balsamico azijn houdt je vol door het verhogen van hoe lang het duurt voor je maag te legen. Het werkt ook als een natuurlijke eetlustremmer. Door het gebruik van balsamico-azijn als een marinade of salade dressing in plaats van andere opties, verbruikt u minder calorieën. Het gewichtsverlies mogelijkheden van het lichaam worden verbeterd door de kalium, ijzer en calcium in balsamicoazijn.

Andere voordelen

Balsamico azijn heeft een aantal andere voordelen die het maken toe te voegen aan uw dieet een slimme keuze. Balsamico azijn heeft een aantal antivirale en antibacteriële eigenschappen, waardoor het helpen genezen wonden en infecties. Balsamico azijn kan ook helpen bij het controleren van diabetes, te voorkomen vermoeidheid en bloedarmoede, verlaagt het cholesterolgehalte, botten te versterken en vertragen de tekenen van veroudering.